Lime behandlinger for plænen

November 10

En del af plænepleje, som ofte overses er anvendelsen af kalk på jorden. Kalk er primært bruges til at reducere syreindholdet af jorden. Dette er noget, der er nødvendig i ældre og nyere jorde, der har sneget sig ind i en høj surhedsgrad.

Vide, hvornår at anvende kalk

Den bedste måde at vide, hvis jord behov en kalk anvendelse er at få det afprøvet. Tage flere prøver fra hele plænen. Omkring 10 fod fra hinanden er den bedste målestok. Sørg for at danne nogle type af grid-systemet, så du ved, hvor hver prøve kom fra. Disse prøver kan analyseres af lokale jordbundens bevarelse agentur eller købe en hjem testkit. En sur jord skal have kalk anvendes.

Nye græsplæner

Kalk skal anvendes på jorden før udlægning af sod. Den bedste metode til levering er en sprederen. Det er ligegyldigt hvilken type af sprederen anvendes. Nøglen er i den korrekte indstilling. Dette er angivet på posen med lime og svarer til en urskive på sprederen; Du skal blot indstille drejeknappen. Forholdet bruges er normalt 1 pund pr. 1.000 kvadratfod af værftet. Flytte i lineære kurver over hele jorden, at sikre, at alle områder er dækket.

Ældre græsplæner

Ældre græsplæner er noget andet end bare jord. Det er bedst at anvende kalk, når græsset vokser ikke eller er i en sovende fase. De bedste tidspunkter er forår og falder fordi kalk kan trænge ind til jorden. Denne behandling er ikke for græsset, men for jorden. Anvende det på samme måde som med nøgne jord med sprederen. Forholdet er stadig 1 pund for hver 1.000 kvadratfod af plænen.

Lime spørgsmål

Når du anvender kalk, ikke finder anvendelse i forbindelse med en anden gødning eller luge killer. Dette forårsager græsset til at brænde. Vent mindst tre uger mellem at bruge begge produkter. Overskrid ikke 1 pund af kalk pr. 1.000-kvadrat fødder, fordi for meget kalk vil også medføre græsplæne til at blive brune.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com