Lime græs behandling

November 22

Lime græs behandling

Kalk fra et havecenter er enten calcitic eller Dolomitsand. Calcitic lime er mindst dyrt og er kun calciumcarbonat. Dolomitsand kalk er basisk magnesiumkarbonat som et naturligt supplement. Tilføje linjen for at jorden ændringer pH balance fra syre at alkaliske, som er bedst for græs græsplæner.

Test plænen

Områder med tung, årlige nedbør er mere sandsynligt, at behovet for kalkning fordi kalk er vandopløseligt og udvaskes fra jorden. Hvis din klima i gennemsnit mere end 30 inches af regn om året, angiver et behov for at teste eller ej lime ville være godt. Andre jord i mindre regnende områder muligvis også kalk, så det er værd test hvis du mener din pH balance kan være mindre end optimal. Test pH balance i jorden er kritiske før du tilføjer nogen kalk.

Hvordan man tester

Enkle hjem tests til rådighed på havecentre er helt præcise, hvis korrekt anvendt med vejledningen. Alt, hvad der er nødvendigt er at tilføje nogle af græsplæne jord til lidt vand og så våd en rede papir med blandingen. Farve papiret vender fortæller pH balance. Jorden ændrer ikke hurtigt, så test nogensinde få år er alt, hvad der er nødvendigt. Hvis pH balance er allerede korrekt, er der ingen grund til at tilføje nogen kalk.

Beløb at tilføje

Tilføje op til 30 lbs. Dolomitsand lime for hver 1.000 kvadratfod af plænen hver to til tre år, hvis det er nødvendigt. Grave lime mindst 6 inches dybt ned i jorden til en ny have. For eksisterende situationer, jævnt spredt det på overfladen og vand for at sikre en ensartet anvendelse spredes halvdelen af kalk én retning på tværs af plænen, og den anden halv vinkelret på til at. En mekanisk sprederen bidrager til at give en ensartet anvendelse.

Når du tilføjer

Fald anses den bedste tid til at sprede kalk, men det kan gå på græsplænen når som helst, men midt om sommeren. Kalk værker hurtigt så hvis undersøgelser tyder på at det er nødvendigt, tilføje det straks-- men mindst tre uger efter at tilføje gødning. Flere uger efter tilsætning af kalk tjekke pH balance igen, så du ved, hvis du har tilføjet en tilstrækkelig mængde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com