Line Trimmer FAQ

May 15

Line Trimmer FAQ

Line trimmere tilbyder en tidsbesparende måde at trimme ukrudt og høje græsser rundt i hjemmet. Disse elværktøj opererer med en motor, drivaksel og en roterende skærehovedet. De stillede ofte spørgsmål ofte beskæftiger sig med drift af trimmer, linje udskiftning og trimmer problemer.

Hvordan blande brændstof?

De fleste trimmere opererer med en to-takts gas-drevne motor. Disse små motorer bruge ikke en olietank og oliepumpe til at smøre stempel og krumtaphuset. En brændselsblanding er nødvendig for at smøre disse dele, kombinere en to-takts motorolie med almindelig blyfri benzin. Hvert trimmer mærke anvender et andet ratio for at blande benzin og olie, lige fra 25: 1 op til 50: 1. Uanset forholdet, skal denne gas blandes grundigt, før den træder ind i tanken. Brændstof også adskiller efter 30 dage, så må ikke blandes for meget.

Hvordan udskifter jeg linjen?

Uanset motor eller mærke af trimmer er løb ud af linjen en garanti på alle trimmere. Disse værktøjer bruge en monofilamenter skæring linje til at slice gennem ukrudt og græsser. Denne linje, vil dog bryde ud, hvis den rammer enhver overflade hårdere end græs. Hver model og mærke bruger en anden linje replacement-metoden, men de fleste er sår på et kø system, at fremskridt med linjen. Erstatte linjen kun særlige trimmer linje, ikke med metal eller wire, og kun bruge line diameter og længde efter trimmer's specifikationer.

Hvordan fungerer trimmeren?

Trimmer drift kræver lidt øvelse at vænne sig til modvægt din vægt med skærehovedet. Derfor kun trimme under tørre forhold med lukket-tåede sko. Altid holde skærehovedet parallelt med jorden, og brug spidsen af linjen til at klippe græs, lette det ind og ud af opskæring område. Prøv at arbejde fra højre til venstre, så alle rester, herunder sten, få slynget gennem skjoldet opskæring og væk fra operatøren. Cut græsser højere end 8 inches fra toppen holde og ned, og altid linjen i fuld længde.

Hvorfor ikke trimmeren starte?

De fleste start problemer vedrører brændstofsystemer på disse trimmere. Kulstof aflejringer vil gradvist opbygge i de cylinder, karburator og brændstof linjer, kvælende motoren af brændstof. Når trimmeren ikke vil starte, altid tjekke tank for at sikre, at der er en frisk forsyning af brændselsblanding. Dumpe ud nogen brændstof ældre end en uge, og Udskift brændstoffilter og brændstofledninger hver sæson, som vil forhindre de fleste gas problemer. Karburator hjælp, tage trimmer til en professionel til at få det renset hvert par sæsoner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com