Linoleum Installation værktøj

November 12

Linoleum Installation værktøj

Brug højre linoleum installation værktøjer til en smuk, slidstærk og økonomisk gulv. Linoleum er et jord-venlige gulvbelægning fremstillet af økologisk bæredygtige materialer som linolie, jute, træmel, hør, kork pulver og naturlige farvestoffer. I modsætning til vinyl, som er et oliebaseret materiale, linoleum frigiver ikke kemiske gasser i dit hjem, eller indeholder moderne linoleum asbest, i modsætning til lignende gulvbelægning produkter fremstillet årtier siden.

Skærende værktøjer-Ridsespidser og klip

For at forberede installation, placere din linoleum i rummet adskillige dage, før du planlægger at gøre jobbet, især hvis det tidligere var gemt i en koldere garage. Dette træk giver mulighed at akklimatisere og varme op til lettere æglæggende og skæring. For at skære linoleum, arbejde langsomt (måling af to gange før du skærer), ved hjælp af klip til lange snit og Ridsespidser for mindre, mere omhyggelige nedskæringer hvor linoleum er formet til at passe omkring inventar (fx dørkarme). Klip er små håndværktøj ligner saks, som skæres hårde materialer som tynde metalplader. Ridsespidser er tynde, blyant-lignende værktøjer lavet af stål med en ekstremt skarpe opskæring punkt i den ene ende. Ridsespidser bruges ofte til at skære langs en linje, mens stabiliserede af en metal lineal eller andre guide værktøj.

Limning værktøj--"V" hakkede klæbende murske

Når den nye Gulvbelægning er målt og skæres til, begynder processen med vedhæftes til sub gulv. En lille murske værktøj med en "V" formet notch spreder limen jævnt over gulvet, før linoleum er fastsat. Denne murske ligner dem bruges til havearbejde og anvende motor til mursten. Det består af en træ- eller stærk plastik håndtag med en flad metal (normalt stål) blade, som kommer til en trekantet formet i slutningen.

Sammenføjning værktøj--Seam Welder

For fejlfri sømme, især på større områder hvor bredden af ark linoleum er utilstrækkelig til at dække værelset, bruge en seam welder til afsnittene. En seam welder slutter sig to sektioner af linoleum af varme i en proces også kendt som "linoleum svejsning." Maskinerne er mellemstore én-hånds-værktøjer, som er gået over kanterne af de dele der skal samles. De er tilgængelige for leje eller køb fra specialmedier gulvbelægning butikker. Den "lim" brugt til at samle dele er lavet af termisk plast. Det kommer i "stænger" som ligner dem, der anvendes af hot lim kanoner. Følg eventuelle instruktioner fra producenten af din linoleum gulvbelægning for de bedste resultater i at deltage i sømmene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com