Liste af husholdningsapparater

March 4

Liste af husholdningsapparater

Hvis du som de fleste mennesker, hvis noget går galt eller skal udskiftes, tænke du sikkert ikke på dine apparater så meget. Du åbner køleskabet når du er sulten og smide nogle håndklæder i vask, når de er beskidte. Men mange af disse fælles husholdningsapparater kan blive udvidet med andre tilsvarende eller komplementære dem. Disse emner hjælper dig spare plads, Spar penge, eller begge dele.

Mini køleskab

Mini-køleskab tilbyder et væld af muligheder i en række forskellige indstillinger. Mens denne husstand apparatet er blevet et dagligt syn i mange dorm værelser på tværs af USA, er dens anvendelser mere vidtrækkende end. I mini bar på en spillerum, kan husejere gemme emballerede fødevarer, cool drinks eller laver ekstra is i fryseren. I køkkenet bliver det som en "køleskab bilag." Mange gange elementer som dåse popper, kander af iste eller lemonade, sække med kaffebønner og mælk tegnefilm tage op masser af køleskab mellemrum. Boligejere kan afhjælpe problemet en smule ved hjælp af mini-køleskab i køkkenet for disse varer.

Stabelbare vaskemaskine og tørretumbler

Mens nedskæringer kan hjælpe folk spare penge, skubber det undertiden ud poster nødvendige for den daglige tilværelse. Hvis det er tilfældet, kan du finde måder at tilpasse den måde du gemme apparater som din vaskemaskine og tørretumbler. Mange af disse enheder kommer i stabelbare stilarter. De passer godt i et lille vaskerum og kun fylder halvt den som en almindelig side-by-side enhed ville. For at gøre mest muligt ud af rummet omkring den stabelbare enhed, tilføje en slanke kabinet / bærbar skabet hvor du kan hænge tøj til tørre og gemme tøj, som du folde dem til at sætte i Vasketøjskurve.

Cappuccino / espressomaskine

Tilføje en cappuccino / espressomaskine til dit køkken er en måde at spare penge på fancy kaffe i det lange løb. Disse handy counter top enheder gør alt fra bryg en stærk kop espresso fra fint jorden kaffebønner til dampende op de foamiest af mælk. Prisintervallet på disse emner varierer meget fra under $200 til flere industrielle modeller, som kan koste i tusindvis. Dog, medmindre du tænker på ved hjælp af din cappuccino maskine til at køre en espresso bevoksning, billigere cappuccino maker bør fungere fint til daglig brug. Kig rundt på nogle af de forskellige modeller, fordi ud over at have prissætning forskelle, nogle kommer med andre funktioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com