Liste af insekter, der kan ligge i hi

March 28

Liste af insekter, der kan ligge i hi

En af de unikke aspekter af insekt biologi er deres evne til at ligge i hi. Dette er en fordel på mange måder, og er en af grundene til at nogle medlemmer af insekt riget har overlevet i millioner af år. Muligheden for at sove igennem en længere periode er en del af cyklussen for nogle insekter, og er en overlevelse færdigheder til andre.

Biller

Mange arter af biller er i stand til aktivering af dvaletilstand. Dette er et fælles træk mellem disse insekter, og deres årsager for at gøre så er generelt de samme. Voksne biller er på udkig efter en sikker, tørt område, der vil beskytte dem mod den kolde luft og enhver rovdyr, der er i stand til at overleve vinteren, såsom edderkopper. I naturen søger biller løs bark til at grave sig ned for dvale. De også tilbringe vinteren under bunker af nedfaldne blade og andet organisk affald til varme og sikkerhed, som dette materiale giver.

Lady beetle er en anden art, der ligge i hi, både i stadiet larve og som voksne. Den asiatiske dame Bille (ofte benævnt mariehøns) Overvintrer i hulrum i klippen formationer i deres oprindelige hjemland, hvor de er beskyttet mod kolde vinde og vinter regn. De tilpasse sig ethvert miljø i løbet af vinteren ved at finde lignende typer af boliger, som under sidespor af et hus.

Fluer

Fluer er meget i stand til at overleve den kolde vinter. Dette skyldes både til deres lille størrelse, der tillader dem at kravle ind i revner og sprækker for varme og deres evne til at flyve til højere områder, der tilbyder beskyttelse, såsom tagskægget på et hus. Disse insekter er også produktiv lydgengivere, og deres overlevelsesraten øges af det store antal af aktive voksne, der er omkring efteråret livscyklus.

Klynge fluer, opkaldt efter deres vane af klynger i store grupper under dvale, er særligt uddannede i at overleve barske vejr og kolde temperaturer. De begynder at vælge oplagte områder for dvale i løbet af sensommeren og tidlige efterår, opholder sig varm i uanset afsondret kabinet er tilgængelig, når luften begynder at slå koldt om natten. Udbrud af konsekvent kolde vinterluft drev dem videre ind i læ at undslippe den vejr ændring, og derfor er de ofte findes i lofter og væg brud i et hus. De klynge sammen i disse områder, tegning varme fra opvarmet luft der er fanget i væggen eller der stiger til loftet.

Sommerfugle

Sommerfugle vælge en etape i deres livscyklus i dvale efter deres arter. Nogle butterfly arter, som sorten stribede busksommerfugl ligge i dvale i ægget venter vinter videre. Vicekonge sommerfugl hibernates larve fase under jorden eller inde krøllede blade. Sorg kapper tilbringe vinteren som voksne under løs træ bark og i log bunker, som folk gemmer uden for deres hjem. Den puppe stadie er en anden cyklus, nogle arter af sommerfugle vælger til dvale, trods deres svaghed i denne stat. Et andet aspekt af sommerfugl biologi, der hjælper dem med at overleve er deres evne til at skabe kemiske stoffer i blodet, såsom glycerol, der fungerer som en slags Anti-Freeze at beskytte dem mod ekstrem kulde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com