Liste over befugtningsmidler bruges i goedninger & pesticider

June 14

Liste over befugtningsmidler bruges i goedninger & pesticider

Befugtningsmidler er overfladeaktive stoffer. Gødning, pesticider og andre fremstillede produkter bruger mange typer af overfladeaktive stoffer til at sænke overfladespænding af væsker eller en væske og en solid. Kemiske overfladeaktive stoffer fungerer som befugtningsmidler, emulgatorer, skummende agenter eller dispergeringsmidler. Udtrykket betyder "overfladeaktivt stof" "overflade aktiv agent". Overfladeaktive stoffer er adjuvanser, kemikalier tilføjet at et produkt til at øge dens effektivitet. En liste over de effekter og egenskaber af denne klasse af kemiske forbindelser hjælper hjemmet gartner til at træffe beslutninger om deres brug.

Kemiske handling

Befugtningsmiddel adjuverende formler er alt for mange til at remse individuelt. Befugtningsmiddel adjuvanser i gødning og pesticider tvinge penetration af deres kemiske forbindelser i overfladen af jord, planter og dyreliv. "Adjuvanser er ikke under de samme retningslinjer for registrering som er pesticider. Nogen kan blande en nonpesticidal løgnehistorie, give det et navn og sælge det som en adjuvant,"siger plante videnskabsmand Barry J. Brecke af University of Florida. Det overfladeaktive stof PFOS har været forbudt af både EPA og Stockholm-konventionen som en giftig forurenende. Ikke alle befugtningsmiddel kemiske formler er blevet testet for at afgøre deres toksicitet.

Toksicitet

Adjuvanter i pesticidet Roundup er giftige i synergieffekt med sin aktive ingrediens glyphosat, ifølge undersøgelser på University Frankrig i Caen. De aktive ingredienser i gødning og pesticider er underlagt toksicitet test, men EPA regulerer ikke stringent adjuvanser. Producenter af jord tilsætningsstoffer, ukrudt mordere og lawn care materialer er ikke påkrævet af loven at afsløre kemikalier, der anvendes til at skabe lethed af anvendelsen og udbredelsen af deres produkter. Hjem gartnere skal stole på producentens krav om sikkerhed for disse kemiske forbindelser.

Nonionisk overfladeaktive stoffer

Befugtningsmidler i gødning og pesticider er nonionisk overfladeaktive stoffer. De påvirker funktionsmåden for pesticid-formlen i sin indsats på planter. De er almindeligt fortyndet med vand, alkohol eller glykoler at forårsage pesticid til at danne en stor, tynde lag på anlægget mål. Molekyler er strakt og tyndet, opgiver deres tendens til at obligation sammen. En åbning i anlægget er lavet for pesticider til at indtaste.

Micelles

En befugtningsmiddel forårsager væske til at oprette partikler kaldet micelles. De består af molekyler, der tiltrækker vand og molekyler, der frastøder vand. De forårsager jord til at overvinde sin modstand mod flydende penetration, og plante blade, stængler og blomster for at åbne og tillade i pesticider eller gødning. Gødning anses pesticider når de indeholder ukrudt mordere, ifølge University of California i Davis plantebeskyttelse program.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com