Liste over Container haven grøntsager

December 24

Liste over Container haven grøntsager

Container haver er ideelle til hjem avlere, der ønsker friske grøntsager, men ikke har plads eller rette vækstbetingelser for en baghave. Plantning grøntsager i containere eliminerer behovet for pløjning og tilling, du behøver ikke at komme på dine hænder og knæ til ukrudt, og du kan sætte containerne hvor planterne gror bedst. En lang række grøntsager trives i containere.

Rodfrugter

Rodfrugter som gulerødder, radiser, roer og majroer trives når der dyrkes i beholdere. Vælg store gryder, der holder 2 til 5 gallon af jord og er mindst 12 inches dyb at give mulighed for korrekt vækst. Rodfrugter kræver fuld til delvis sol og skal vandes regelmæssigt; Tillad ikke jord tørre mellem vandingerne. Foreslåede sorter af gulerødder til gryder omfatter kort og sød, Danvers halv lang og lillefinger. Kirsebær Bell og istap radiser er hurtig avlere og er et godt valg for containere. Baby Canning, Ruby dronning, tidlig Red Ball roer og enhver form for majroe blomstre i en container køkkenhave.

Frugtbærende planter

Tomater, peberfrugter, agurker, aubergine og sommer og vinter squash er frugtbærende planter, der nemt kan dyrkes i containere. Plante frugtbærende afgrøder i Potter, der holder mellem 2 og 5 gallon af jord og er 12 til 16 inches dyb. Placer containere med frugtbærende planter, hvor de får mindst fem timer i fuld sol hver dag. Vand dem en gang om dagen. Legetøj dreng, tidlig pige og røde kirsebær er gode typer af tomater til en container. Du muligvis bur eller staven tomatplanter vindyrkningen oprejst. Foreslåede agurk sorter omfatter Picklebush, Spacemaster og gårdhave Pik. Vokse Crookneck, Peter Pan, Bush agern og smør Bush typer af squash og enhver sort peber plante i din container haven.

Bladgrøntsager

Bladgrøntsager er en ideel afgrøde valg for container køkkenhaver. Plante bladgrøntsager i store containere, der holder 2 til 5 gallon af jord og er 8 til 16 inches dyb. Bladgrøntsager tåle mere skygge end andre grøntsager, men stadig kræver flere timer af sollys hver dag og skal vandes en gang om dagen. Alle sorter af spinat, grønkål og collard greens kan dyrkes i containere. Også, plante salatskål, Tommeliden og Ruby salat kultivarer og Bok Choy og Wong Bok sorter af kinesisk kål i containere. Baby hoved, Mini Cole og Red Ace typer af kål og alle sennep greens trives i potter.

Bælgplanter

Bælgplanter afgrøder er et godt valg for vokser i en container haven. Lima bønne sorter Baby Bush, Jackson og spekulerer på Bush og Bush blå sø, mørt afgrøde og Bush Romano snap bønner alle vokse godt i potter. Plante sukker Bon, sukker Mel og tidlige gårdhave kultivarer ærter i din container køkkenhave. Du skal muligvis bur eller stav dine bønner og ærter planter for at hjælpe med at holde vinstokkene oprejst som de vokser. Vælg gryder for ærter og bønne planter, der er på 12 til 14 inches dyb og holder 2 til 5 gallon af jord. Placere alle sorter af bælgfrugter i områder hvor de modtager fem timer i fuld sol om dagen. Vand planterne en gang om dagen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com