Liste over edderkopper i Connecticut

April 8

Liste over edderkopper i Connecticut

Efter en søgning på otte-legged spindlere i staten Connecticut bemærker BugFinder syv fremtrædende arter af edderkopper i det nordøstlige USA tilstand. Connecticut er hjem til mange almindelige typer af edderkopper, som er pervasive i hele mange regioner i USA, og et par mindre almindeligt spottet.

Sort og gul haven edderkop

Også kendt som den fælles haven edderkop, denne art er udbredt i hele USA og gør regelmæssig hjem i værfter og haver. Med sorte og gule farve og stort spind er disse edderkopper let at spotte og ganske smuk.

Orb væver

Orb Væverier er fælles for værfter i hele USA. De lever typisk i hjørner og under beskyttede indgangsparti. Farver, former og størrelser varierer meget, men alle orb Væverier del afrundede underliv og orange på brun og brun eller sort farve. Som en længere spider, kan orb Væverier synes skræmmende at dem med Araknofobi.

Kører Spider

Kører edderkopper er enestående i, at det ikke spin webs. De fange bytte med fantastiske hurtighed. De er placeret primært i den østlige halvdel af USA. Edderkopper har rødlig hoved og underliv med lysere farvet ben.

Sydlige sort enke

Med et navn at strejke frygt i mange, er black widow repræsenteret i de fleste regioner i USA. Kvindelige sort enker har en stærk gift skadelige for mennesker. Hanner har ikke potent venom og er nogle gange spist af deres kvindelige ledsagere. Sort og skinnende sorte enker har en rød time-glas figur på deres underliv.

Tornede Micrathena Spider

Denne edderkop er en af de mere spændende udseende af en edderkop. Det ligger hovedsageligt i de centrale og østlige dele af USA. Hunnen har beskyttende abdominal kamme til at hæmme rovdyr, om hannerne mangler disse kamme. Bosat i tætte skove, har disse edderkopper en brunlig farve, der blander som en camouflage.

Triangulere Cob Web edderkop

Fælles for hele meget af USA, herunder Connecticut, denne edderkop er opkaldt fra en trekant mønster på sin mave. Med nedsat synsevne stole disse edderkopper på web vibrationer til at opdage mad. Fælles hus edderkopper, de lever i mørke hjørner og ironisk nok spise den giftige brun eneboer, som er frygtet af mennesker.

TOT-benede Orb væver

Denne edderkop er placeret overalt i store dele af USA end langs vestkysten. Den bor i forest underskov, buske og høje græsser og skaber en lodret mesh web, adskiller sig fra de konventionelle orb weaver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com