Liste over elementer til at planlægge når bygningen en Garage Organizer

March 11

Liste over elementer til at planlægge når bygningen en Garage Organizer

Garagen er blevet den nye grænse i bestræbelserne på at declutter hjem. Problemet opstår, når garage opbevaring selve systemet bliver bunker af rod. Boligejere kan købe brugerdefinerede lagringsplaner, biludlejningsfirmaer til at bygge brugerdefinerede organiserende systemer eller købe nye systemer eller produkter til garage organisation. Du kan holde dine omkostninger nede ved at foretage en detaljeret plan, der indeholder varerne, der opbevares i din garage, et design af det system, du har til hensigt at bygge og en liste over de elementer, du har brug for at bygge lagersystem.

Planlægning

Opret en liste over varerne, der opbevares, ved hjælp af kategorier såsom sport og rekreation, græsplæne og haven, sæsonbetonede, bil pleje og husholdning varer. Beslutte, hvis du vil parkere biler i garagen, hvilke vægge vil holde din storagesystemer og typen af gulvbelægning, du har brug for. Liste over de emner, som du bliver nødt til at oprette din garage organizer, baseret på de elementer, du vil gemme. Oprette en skitse af dit design og inkludere placeringen af storageprodukter og målinger, der omfatter clearance for køretøjer, udstyr og placeringen af storage-systemer.

Vægsystemer

Du skal bruge reoler og kabinetter til garage vægge. Gemme maling og håndværk supplies i skabene. Nogle systemer omfatter skuffer og andre lagringsmuligheder. Spånplader med huller til kroge er gode til at hænge ting du har brug for i klart udsyn, såsom cykler, en hånd-vakuum, skovle og værktøjer, der bruges ofte. Store kroge installeret loft, garage kan også holde cykler. Design din vægsystemer til at rumme store emner såsom plæneklippere, der kan være gemt under hylder. Udpege hver væg eller del af en væg for de forskellige kategorier af lagrede emner. Et skrivebord eller counter er et nyttigt opmarchområde til garagen.

Opbevaring af loft, gulve og belysning

Du kan købe materialer til at hænge reoler fra garage loft. Denne indstilling udvides tilgængelige lagerområde i din garage. Derudover kan du forlade garage gulv, som det er eller installere gulvbelægning. Garage gulv produkter omfatter gummi gulvfliser eller særlig maling, såsom epoxy, for cement gulv. Tilføj til listen over en række forskellige typer belysning i garagen. Ud over lysene installeret i loftet, overveje belysning til bordpladen og andre spot belysning langs opbevaring vægge.

Siloer og beholdere

Bruge klar plast beholdere med etiketter til at gemme små genstande, som værktøjer, små sportsudstyr og husholdningsartikler. Mærket tunge containere er god for tungere varer placeret på garage gulv. Særlige beholdere er nyttigt for de sæsonmæssige lagerområde til genstande som ferie dekorationer. Brug små plastbeholdere til at holde negle og andre små forsyninger. Plads reoler til at rumme de siloer og beholdere.

Værktøjer og forsyninger

Omfatte på listen emner forsyninger og værktøjer skal du installere delene af din garage organizer system. Du skal bruge reoler parentes, store metal kroge, søm, skruer, hamre, skruetrækkere og Save. Tilføje drywall materialer og male hvis du agter at tilføje vægge til garagen. Tilføje låse til listen for at sikre farlige genstande og stoffer fra børn. Virksomheder gøre paneler, der kan installeres på garage vægge til at holde kabinetter og reoler. Panelerne er designet til at holde den ekstra vægt af storagesystemer og lagrede emner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com