Liste over fælles haven grøntsager

August 4

Liste over fælles haven grøntsager

Planlægger en Vegetabilske havearbejde er lidt skræmmende, når det drejer sig tid til at udarbejde en liste over frø og planter til at købe. Den nye gartner vil finde den bedste måde at beslutte hvad man skal plante er at liste de fælles haven grøntsager, der dyrkes til frisk, kogt og konserverede fødevarer. Listen er derefter justeret til de personlige smag befolknings køkkenhaven er der dyrkes til.

Kål og Crucifers

Sprød tekstur giver brassica og korsblomstrede grøntsager et sted på listen over fælles vegetabilsk som de nydes i friske salater og veggie snacks. Kål omfatter bok choy, kål, rosenkål, blomkål, broccoli og majroe. Crucifers herunder radise, rucola og brøndkarse. Kål og crucifers er sunde, sprøde Tilføjelser til salater og stir fry madlavning.

Umbelliferous og rod

Umbelliferous grøntsager omfatter gulerødder, pastinak og urter som dild, fennikel, koriander og persille, som tilføjer fiber og smag til en række fødevarer. Selleri, en grøntsag, der krydser over i mere end én familie, er et umbelliferous medlem. Kartoffel, en af de mest almindelige grøntsager, er medlem af familien rod.

Bladgrøntsager grønne og spiselige plante stænglen

Salat, spinat, grønkål og Swiss chard er jern-rige bladgrøntsager, der er almindeligt forekommende plantet i haver. Bladgrøntsager er også medlemmer af den sammensatte vegetabilske familie, som omfatter artiskok, jordskokker og solsikke. Spiselige plante stammer som selleri, knoldselleri og asparges er fælles haven grøntsager, der dyrkes i hjemmet haver.

Bælgfrugter og Allium

Grønne bønner, ærter, kikærter, johannesbrød, sne ærter, bønner og linser er medlemmer af bælgplanter familien, der højt fiberindhold i måltider og supper. Allium familien består af løg, skalotteløg, porrer, hvidløg og purløg, som er afgørende for aroma og tilføje næringsværdi til måltider.

Græs og centnergraeskar

Græs grøntsager omfatter majs og bambusskud i familien af ris og korn. Græskar, squash, agurk og squash er spiselige medlemmer af familien centnergræskar. Kødfulde marv af centnergræskar grøntsager har en frø-rige interiør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com