Liste over fødevarer med nødder

June 15

Træ møtrik allergier er blandt de mest almindelige fødevareallergi; de opstår, når kroppen reagerer på proteiner i nødder det synspunkter som skadelige. Valnødder, mandler, hasselnødder, cashewnødder, paranødder og pistacienødder er blandt de mest almindelige eksempler på nødder. Mange mennesker er allergiske over for et træ møtrik er normalt allergisk over for andre nødder, så det er klogt at forstå hvilke fødevarer indeholder nødder, så du kan undgå dem. Hvis du oplever symptomer på allergi, åndedrætsbesvær eller hududslæt, søge lægehjælp omgående.

Korn-baserede fødevarer

Korn, hele korn i særdeleshed, er en sund del af en velafbalanceret kost, fordi de leverer fiber, jern og B-vitaminer, men mange produkter også indeholde nødder eller spor af nødder. For eksempel kan nogle morgenmadsprodukter indeholder nødder, som skal anføres i ingredienslisten pr. retningslinjerne skitseret i federal Food Allergen-mærkning og Consumer Protection Act. Bagning mix kan også indeholde nødder, så det er vigtigt at læse fødevareetiketter på disse emner. Panering blander, kommercielt tilberedt bagværk, granola barer og kiks er potentielle korn kilder til TRÆNØDDER, så godt.

Visse hovedretter

Nødder er gode kilder til fiber, protein og vitamin E, og de er til stede i en række forskellige hovedretter. Hvis du har et træ møtrik allergi, dog skal du få disse næringsstoffer andetsteds, samt undgå de mest almindelige syndere. For eksempel kan visse asiatiske retter indeholder nødder. Gennemgå salat barer, så godt, fordi mange indeholder nødder som salat toppers, men møtrikkerne kan også få blandet op med andre ingredienser, der er normalt træ-møtrik-fri. Spørg om fødevarer tilberedt med olier at være sikker på de er kogt uden træ møtrik olier som valnøddeolie. Visse saucer, der indeholder pinjekerner, såsom pesto, er en yderligere kilde til allergener.

Et udvalg af desserter

Mens møtrik-topped kager og chokolade-dækkede nødder er en oplagt kilde til TRÆNØDDER, kan de lurer i en lang række andre søde sager, også. For eksempel, kan nogle chokolade indeholde spor af nødder og møtrik smagsstoffer, såsom mandel ekstrakt, der gør dem off-grænser. Faktisk bør en dessert, der indeholder ren møtrik ekstrakt, såsom mandel, undgås. Marcipan, nogle glasur og frostings, nougat, fudge, buddinger, flourless kager og nogle is er potentielle kilder til TRÆNØDDER samt, så det er vigtigt at læse ingrediens etiketter på disse emner.

Uventede kilder til nødder

Nogle fødevarer kan være forurenet med træ møtrik rester, selvom de ikke indeholder faktiske nødder. Dette kaldes krydskontaminering og producenter ikke er påkrævet ved lov at staten på en mad pakke om mad måske er kommet i kontakt med nødder, selvom nogle levnedsmiddelproducenter frivilligt give denne oplysninger. Frugt smuldre blander, pakkede granola, energi blandinger, flavored oste, Worcestershire sauce, Thai og indisk mad, salatdressinger og fødevarer med tekstureret eller hydrolyseret vegetabilsk protein er et par uventede kilder til TRÆNØDDER eller træ møtrik rester.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com