Liste over husholdningsapparater og energiforbrug

March 6

Liste over husholdningsapparater og energiforbrug

Større apparater bruger op til 33 procent af el og 13 procent af den samlede energi i en gennemsnitlige amerikanske husstand. Ældre apparater er ofte langt mindre effektiv end nyere, Energy Star-mærket modeller – ofte i det omfang, et nyt apparat kan betale for sig selv i energibesparelser i kun et par år. Derudover er der måder at reducere energiforbruget af din eksisterende apparater ved at ændre den måde du bruger dem.

Køleskab og fryser

Køleskabe forbruge mest energi af nogen store husholdningsapparater, gennemsnit ca 1,462 kWh-kilowatt-timer — pr. husstand. Kun omkring 34 procent af husstandene har en separat standalone fryser, men dem, der bruger et gennemsnit på 1.150 kWh at køre den. Spar energi ved at dit køleskab til 38 grader Fahrenheit, rensning af kondensator spoler, som anbefalet af fabrikanten, så luften kan cirkulere rundt og bag køleskabet og udskiftning dør sæler, hvis de er slidte.

Vaskemaskine og tørretumbler

Tøj skiver gennemsnit omkring 120 kWh om året, hvilket er kun 0,9 procent af husholdningsbrug elektricitet brug. Ekstra energi er nødvendigt at varme vand til at vaske tøj med varme eller varme cykler, så spare energi ved at vaske med den kolde cyklus muligt. Tøjtørrere bruge 5,8 procent af husholdningsbrug elektricitet eller 1,079 kWh om året. Ikke over tørre tøj; Hvis din tørretumbler har en sensor, der slukker enheden, når tøj når en vis fugtighed, bruge den.

Mikrobølgeovn, rækkevidde og ovn

En række top bruger 536 kWh om året, eller ca. 2,8 procent af husholdningernes energiforbrug. Ovnen bruger 1,8 procent af hjemmets energi eller 440 kWh om året. En mikrobølgeovn bruger 209 kWh, og er den mest effektive valg til opvarmning af små portioner af mad. Brødrister ovne er også en mere effektiv mulighed for madlavning, bruger kun 50 kWh om året, eller 0,2 procent af energiforbruget. Når madlavning ovenpå område, skal du bruge passende størrelse brænder til din gryde for ikke at spilde energi.

Opvaskemaskine

Ca. 57 procent af amerikanske husholdninger har en opvaskemaskine. Opvaskemaskiner bruger et gennemsnit på 512 kWh om året, hvilket er 2,5 procent af samlede forbrug. For at spare energi mens du bruger din opvaskemaskine, kun køre det med fuld belastning — det tager så meget strøm og vand til at rense et par retter for at rense en fuld belastning. Tørre dine retter i hånden, eller bruge indstillingen nej-varme tørring, hvis det findes. Skrabe retter i stedet for prerinsing for at spare på vandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com