Liste over indfødte vilde blomster i Tennessee

May 23

Tennessee indfødte planter gavn haver på mange måder, ifølge Tennessee eksotiske skadedyr plante Rådet. Indfødte reducere erosion, forbedring af vandkvaliteten, fremme biodiversiteten og holde invasive ikke-indfødte i skak. Når der oprettet, native wildflowers kræver næsten ingen arbejde på alle: de har brug for lidt vand og pest og sygdomsfri. De giver også føde og ly for indfødte dyreliv og gavnlige insekter.

Bee Balm

Bee balm (Monarda fistulosa), tiltrækker bier, kolibrier, sommerfugle og andre bestøvere. Det vokser 2 til 3 fod høj og dens blomstre kommer i sorter af pink, blå-violet, lilla og rød. Denne flerårige har tendens til at overtage haven, så opdele det i foråret. Vokse bi balsam i fuld sol eller halvskygge. Ligesom mange indfødte, bi balsam er tørke-tolerante og kunne udvikle root rot, hvis jorden forbliver våde. Men, hvis jorden er alt for tørt og luftcirkulation er dårlig, kan det udvikle meldug og rust. Bee balm blade bruges til at lave te og potpourri, og dens blomstre er ofte brugt i tørrede ordninger. Bee balm er også kaldet bergamot og horsemint.

Baptisia

Baptisia australis, eller blå falsk indigo, tåler tørke og dårlig jord, og kræver fuld sol og halvskygge. Dens blomster er blålig lilla og ligne Lupin. Anlægget producerer attraktive sort seedpods, der engang blev brugt af børn som rangler, ifølge Missouri botanisk have. I naturen vokser den i rige skov, krat og langs flodbredder. For hjemmet haver, bruge børnehave startere; det tager år at etablere når vokset fra frø. Baptisia har ingen alvorlige skadedyr eller sygdomme problemer, og det har tendens til at udvikle en åben, shrubby look. Dette kan undgås ved trimning eller klipning løv efter bloom, men det vil fjerne seedpods. Andre indfødte Baptisia arter er B. alba og B. bracteata.

Spiderwort

Spiderwort (Tradescantia ohiensis) er en knæ-høj prairie blomst, der vises i slutningen af foråret og forsommeren. Navnet "spiderwort" sandsynligvis kommer fra sin tyktflydende sap; dets smattet kvaliteter gav sandsynligvis den tilnavnet "ko savle," ifølge Great Plains Naturcenter. Hver stængel producerer mere end 20 blå blomstrer, men blomsterne lever kun en morgen. Stængler, blade og blomster af planten er spiselige og bruges i gryderetter og salater. Spiderwort kan findes i planteskoler, og det er nemt formeres ved stiklinger eller frø. Må ikke forveksle indfødte spiderwort med tropiske spiderwort (Commelina benghalensis), som er invasiv i mange sydlige stater, ifølge Great Plains natur Center. Skelne sorten indfødte af dets græs-lignende blade; tropiske spiderwort har ovale blade med rødt hår på spidsen og blad kappe, siger U.S.Department for landbrug.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com