Liste over interiør træ trim

July 4

Liste over interiør træ trim

Det er næsten umuligt at undgå at bruge en slags træ trim under en indvendig remodel. Selv et fejlfrit henrettet drywall job efterlader huller mellem drywall og gulvet og omkring døre og vinduer, der tilbyder ingen andre praktiske metode til at dække. Nogle interiør trim er så anvendte, den har blevet standardiseret, mens nogle er for det meste dekorative og kan være mere udsmykkede. Producenter gør det fra løvtræ samt mindre dyre materialer.

Dør og vindue beklædning

Beklædning til indvendige døre er et eksempel på en støbning, der er blevet standardiseret. Du kan stadig bruge 1-tommer tømmer for at lave din egen, er Standarddør kabinettet skrå, normalt med en tykkelse af 5/8 tommer tykkere udkanten. Bredden kan variere, men det er normalt mellem 2 1/4 og 3 inches. Builders bruger ofte dør casing for at trimme windows installeret i en træramme. Kabinettet kan komme ufærdige eller pre primes. Ufærdige casing muligvis hårdttræ, men pre PRIMES kabinettet er normalt lavet af blødt træ sektioner mangenotede sammen eller medium density fiberboard (MDF).

Baseboard

Baseboard eller base molding, er trim, som du installerer omkring kanterne af ordet for at skjule forskellen mellem gulvet og væggen. Standard baseboard materiale ligner døren beklædning og fås i ufærdige hårdttræ og allerede primet nåletræ eller MDF versioner. Nogle mennesker vælger alternativer til standard sokler, herunder kvartal-runde støbning og 1 x 4 tommer planker, men alle baseboard materiale har brug for en bredde på mindst 1/2 tommer i bunden til at dække hullet. Af denne grund installere du altid skrå baseboard med tykkere del af facet vender nedad.

Crown Molding

Det er normalt ikke nødvendigt at installere kroneformen, som går i hjørnerne dannede af væg og loft, fordi at hjørne er næsten altid færdig med drywall mudder og tape. Når du skal installere kroneformen, er dens primære formål dekorative. Cove molding har en konkave overflade, som dannes af en router, mens andre sorter kan være udsmykket med udskårne mønstre. Crown molding altid har to vinkelrette ansigter, så det passer stramt ind i et hjørne, og ligesom andre interiør trim, kommer lavet af hårdttræ, nåletræ eller MDF. Skæring crown molding passer er en af de mere udfordrende opgaver i indvendige ombygninger.

Andre interiør Trim

Vægpaneler kan betragtes en trim, hvis det ikke dækker hele væggen. Når det dækker kun den nederste del og stiger til en højde af ca. 3 fod, kaldes det segned. Trim, der dækker dens øverste kant normalt har en rille overfalsede ind i det at holde det på plads. Det er kendt som fælles landbrugspolitik støbning. Stol jernbane er en type af trim, som nogle mennesker bruger i stedet for segned. Installeret omkring 3 fod fra gulvet, beskytter det væggen mod skade fra ryggen af stole.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com