Liste over kompostering ingredienser

October 1

Kompost er en blanding af organisk affald og plantemateriale, som bruges til at befrugte haveplanter og forbedre jordkvaliteten. Hjemmelavet kompost kan nemt gøres ved hjælp af en række let tilgængelige ressourcer, der findes i din værftet og køkken. Gør dit eget hjemmelavede kompost tager noget tid, så du skal sikre, at alle ingredienser i kompostbunke er helt nedbrudt før du føjer det til planter. Den tid, der investeres er værd at give dine planter med den højeste kvalitet af næringsstof-rige gødning.

Haveaffald

Haveaffald bør udgør den største del af din kompostbunke. Kompost ingredienser, der kan findes i din værftet omfatter afklippet græs, ikke woody plant afpuds, træflis og blade. Du kan også tilføje gamle planter, der døde i slutningen af sæsonen, forudsat at de ikke er syge eller befængt med insekter.

Køkkenaffald

Der er en række elementer fra dit køkken, der kan føjes til din kompostbunke at give gavnlige næringsstoffer til mix. Frisk frugt og grøntsager scraps, æggeskaller og te eller kaffe kværner gøre glimrende kompost ingredienser. Tilføj ikke fødevarer, der har været kogt til din kompostbunke, da de kan forårsage sygdom.

Gødning

Der er nogle typer af gødning, der sikkert kan føjes til kompost til at forbedre den ernæringsmæssige værdi. Gylle tilføjer bulk til din kompost til at forbedre dets struktur og fugtbevarende evner. Typer af gødning, der er sikre at bruge i kompost omfatter ko, hest, ged, kanin og får gylle, der har alderen. Friske gødning er højt kvælstofindhold, som kan forårsage en ubalance af næringsstoffer i din kompostbunke. Brug ikke gødning fra syge eller syge dyr.

Papirprodukter

Visse papirprodukter kan føjes til din kompostbunke at forbedre bulk og struktur. Rive sort-hvid avis, brune papirsposer, almindeligt karton, kaffefiltre og papir-baserede æg kasser i små stykker og føje dem til din kompostbunke.

Brugte jord

Brugte jord fra potteplanter kan også føjes til kompost bunker for bulk og alle næringsstoffer i jorden stadig indeholder. Tilføj ikke anvendes jord, der husede syge eller insekt-angrebne planter som dette vil forurene din kompost.

Gnaver sengetøj

Sengetøj fra gnaver bur kan bruges som en kompost ingrediens giver strøelse består af naturlige ingredienser. Brug ikke sengetøj fra et bur med en syg eller syge gnaver eller gnaver sengetøj, der består af cedar chips eller spåner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com