Liste over leveringer til remodellering et badeværelse

November 25

Liste over leveringer til remodellering et badeværelse

Remodellering et badeværelse er et fælles hjem forbedringsprojektet. Fælles remodeling teknikker omfatter opdatering bruser hoved inventar, udskiftning af toiletter og skiftende elektriske og VVS arbejde. Selv om der er entreprenører, der specialiserer sig i badeværelse remodeling, kan boligejere gøre noget arbejde med basale forsyninger. Hver remodeling projekt er forskellige, men kræver mest specifikke forsyninger til at sikre, at projektet er færdige til tiden og ser godt ud.

Hardware værktøjer

Grundlæggende remodeling værktøjer omfatter skruetrækkere og tang til at bruge på forskellige varer. Disse værktøjer er almindeligt anvendt til at installere og un-installere inventar, håndtag og andre badeværelse komponenter. Begge kommer ofte i værktøjskassen sæt i forskellige størrelser til at passe forskellige skruer og udstyr.

Fliser

Gulv og væg fliser er en vigtig del af badeværelse remodeling. Ifølge absolutte Green Homes bør fliser resistente over for fugt, da disse betingelser er almindelige i badeværelser. Fælles gulv og væg flise materialer omfatter marmor, keramik, glas og porcelæn. Glaserede fliser har en klar lag over flise overfladen, der fungerer som en fugemasse mod fugt. Vælg dine fliser størrelse, farve og finish.

Maleri forsyninger

Uanset hvilken type ombygning der foregår i badeværelset, vil du sandsynligvis nødt til at genfremstille områder. Maleri badeværelset kræver de samme ting som maleri andre værelser: den rigtige nuance af maling og pensler eller valser for at anvende maling. Ren off mug og tørre våde områder før maleriet, som vil forbedre udseendet af maling, når det tørrer.

Måleværktøjer

For at måle afstande præcist, holde et niveau eller målebånd i nærheden; begge er især nyttige til måling og placere inventar i badeværelset. Måle et område to gange med disse fælles værktøjer til at sikre nøjagtighed under remodellering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com