Liste over måleværktøjer

October 21

Liste over måleværktøjer

Den gamle Carpenters ordsprog, "foranstaltning to gange, klip en gang," understreger måleværktøjer vigtige rolle i at reducere fejl. Uanset om det er et målebånd til at bestemme, hvilke køleskab vil passe ind i dit køkken eller en vinkel gauge for avancerede crown molding spidser, er der et værktøj til at hjælpe dig med at få det rigtige første gang. Lær om typerne af måling værktøjer til rådighed og du vil kunne vælge værktøjer til projekter, der spænder fra design til byggeri og videre.

Lineal

Lineal, også kaldet "lineal" eller "firkantede lineal," er en lang, tynd stribe af træ, metal eller plast markeret med intervaller på måling. Herskere har lige flade kanter, der støtte i måling og udstikker afstande i geometri, udarbejdelse, design, arkitektur og meget mere. Herskere varierer i længde fra én mund til tre fødder eller mere, afhængigt af deres program.

Målebånd

Det moderne målebåndet omkring håndflade-størrelse kabinet indeholder en sammenrullet strimmel af metal markeret med intervaller på måling. Den metal strimmel, kaldet "tape," tillægger en fjeder, der automatisk trækker båndet i kabinettet efter brug. En metal klip knyttet til båndets afslutning, kaldes en "tang", giver sin operatør til at fastgøre enden af båndet til en stationær genstand og trække båndet til fjern punkter. Variationer omfatter klud tape foranstaltninger indkapslet og trukket af hjul.

Walking målebånd

Den omvandrende målebånd, også kaldet "inspektørernes foranstaltning," registrerer den afstand, ved en hjul. Luftfartsforetagendet skubber den foranstaltning hjul, svarende til en cykelhjul, af et håndtag som en vedhæftet ticker boks viser fod eller meter i samme format som en bilens kilometertæller.

Laser foranstaltning

Laser måle tilbud punkt og skyde afstandsmåling. I sin mest basale form er en laser foranstaltning en håndholdt elektronisk enhed med et digitalt display. Foranstaltningens operatør peger enhed mod et objekt og aktiverer laser for at modtage afstanden.

Vinkel Gauge

Vinkel gauge, også kaldet "vinkel finderen," måler vinklen mellem tilstødende flader. Værktøjet vises som to lineal herskere hængslet sammen i den ene ende. Vinkler er angivet med et mærke, der peger på numre udskrives omkring fulcrum mellem de to linealer---som herskere swivel, mærket justerer ifølge herskere holdninger i forhold til hinanden. Dette værktøj bruges ofte i træbearbejdning trades til at bestemme spids nedskæringer.

Calipre

Udtrykket "calipre" refererer til måleværktøjer, der bestemmer afstanden mellem modsatte sider. Grundlæggende calipre funktion hængslet metal stykker, der enten udvide til at trykke mod og måle de stridende parter på indersiden af en åbning eller pinch lukke mod de modsatte udvendige sider af et objekt. Calipre er ofte bruges til at måle diameteren af runde objekter, såsom rør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com