Liste over Mobile Home godkendt brændeovne

December 25

Liste over Mobile Home godkendt brændeovne

Den amerikanske afdeling af boliger og byudvikling (HUD) genererer den officielle liste over brændeovne, som er godkendt til montering i mobile homes. Retningslinjer for brændeovne installeret i mobilhomes før 15 juni 1976 blev styret af statslig regulering. HUD er den officielle nationale kode fogedretten, og listen HUD godkendelse preempts statslige krav til installation af brændeovne i mobiltelefon og produceret boliger.

Listen HUD

Hvis HUD eller Federal Housing Administration (FHA) er realkreditinstitutterne for mobil-hjem, kan du kun installere en brændeovn, der er HUD godkendt. HUD fungerer med fabrikanterne at vælge brændeovn modeller, der opfylder standarder fastsat af HUD og FHA. HUD visninger installation af en ny brændeovn som en tilføjelse, og du bliver nødt til at få en adgangsvurdering til at ansøge om godkendelse til at installere komfuret. HUD godkender kun fritstående, udluftning brændeovne, hvilket betyder, at ovnen skal stå på benene og har en stovepipe, at ventilationskanaler gennem væggen bag ovnen til udendørs.

Nul-clearance brændeovne, der er placeret flush mod en mur er ikke tilladt for brand sikkerhedsforanstaltninger; der er dog nogle HUD-godkendte modeller, der kun kræver en 4 1/2-inch clearance fra væggen. Andre modeller kræver en clearance af 9 inches eller mindre. Lopi brændeovn virksomheden fremstiller alle brændeovne på listen HUD. Listen over godkendte modeller er kort, og detailhandlere har kendskab til modeller, der er godkendt til montering i mobile homes og hvilke modeller er ikke på listen over HUD-godkendt.

Leyden Top Loading

Leyden foroven model er en af få brændeovne lavet af alle støbejern på listen HUD. Det har en medium-størrelse brændkammer og en 73,100 BTU/time varme kapacitet. Denne ovn kan varme op til 2.000 kvadratfod og har en maksimal brænde tid af 12 til 18 timer. Top loading funktion giver dig mulighed for at indlæse logs fra toppen af ovnen i stedet for at skulle åbne hoveddøren af brændkammeret.

Lopi bestræbelse

Lopi bestræbelse model er en medium-størrelse brændeovn med en strålende til madlavning og konvektion flade til opvarmning. Det har en af de største fyrkasser men en af de laveste væg clearance krav, kræver kun 4 1/2 inches fra bagsiden af ovnen til væggen. Det har en 72,400 BTU/time varme kapacitet, og kan rumme 1.200 til 2.000 kvadratfod af plads, med en maksimal brænde på 10 timer, og kan holde logger op til 18 inches lang. Bestræbelse er en af få modeller på listen HUD, der har en kogeplade, varme overflade.

Lopi svar

Lopi's "Svar" model er lille og kompakt, men har en 66,800 BTU/time varme kapacitet. Det kræver en 9-tommers clearance fra bagsiden af ovnen til brændbart overflader, såsom en væg. Svaret kan varme 750 til 1.400 kvadratfod og har en maksimal brænde tid på 8 timer.

Lopi Liberty

Liberty brændeovn er den største komfur på HUD godkendt liste og kan opvarme 1.500 til 2.500 kvadratfod af plads, med en 74,300 BTU/time varme kapacitet. Det har en stor nok til at holde logger op til 24 inches lang og højst brænde 12 timers brændkammer. Ligesom alle HUD-godkendte ovne har Liberty modellen en samlet energieffektivitet på 70 procent, møde HUDS mindste effektivitet krav.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com