Liste over navnene på Californien blomster

April 6

Liste over navnene på Californien blomster

Takket være en solrig og tempereret klima, Californien er hjemsted for nogle af de smukkeste blomster i verden. Californiens bred vifte af topografisk klimaer gøre det hjem for mere end 6.000 blomstrende planter, herunder omkring 2.000 forskellige krydderurt. Mens Californien har en lang tør sæson, føder den våde del af året rige sorter af enårige berømte for deres dristige og imponerende farver.

California Poppy

Blomstring mellem februar og September, favoriserer denne officielle blomst af Californien åben og græsklædte områder. Indianerne brugte fire-petal røde og orange blomster medicinsk. Trods en udbredt misforståelse er at skære disse blomster ikke ulovligt under statens lovgivning.

Vinteren fedt

Denne oprejst Californien busk vokser 1 til 3 fod høj, kan prale med blomster, der danner store totter af sølvfarvede eller rusten hår. Disse totter har fortjent det navn "vinteren fedt" trods det faktum, at det vokser i ørkenen nord for Sierra Nevada og Cascade bjergkæder.

Desert Mariposa

En af de mest farverige Californien ørken wildflowers, ørken mariposa blomstrer vokser i klynger, i nuancer af vermilion til orange, ofte med brun-lilla pletter på basen. Anlægget vises almindeligt i åben og busket mellemrum mellem 2.000 og 6.500 fod i højde.

Paint Brush

Også kendt som painted cup, denne California mountain blomst har en lang, rørformede corolla med modificerede læber. De øvre læber er aflange og vedlægge stil og støvdragere, mens de nedre læber er kortere og noget sac-formet. Malerpensel vokser langs vandløb og våde steder nedenfor 11.000 fødder.

Leopard Lily

Også kendt som panther lily, dette bjerg wildflower er et af Californiens mest iøjnefaldende liljer, med stout stængler, der kan vokse 3 til 8 fod høj. Nikkende blomst har støvknapperne er omkring 1/2 tommer lang, og dens gule-plettet bloster segmenter kurve i midten. Leopard lily vokser i store kolonier på flodbredder under 6.000 fødder i Sierra Nevada og Humboldt County.

Blazing Star

Denne årlige blomst af Californien vokser 1 til 2 fod høj med blomster af 1 - til 3-tommer diameter lysegul eller fløde. Blomsterne blomstrer i April og maj. Blazing star er fælles på stenede skråninger under 2.500 fod fra Alameda County at Santa Clara County.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com