Liste over opgaver for en Garage byggeprojekt

February 17

Liste over opgaver for en Garage byggeprojekt

At tage på et projekt af enhver art eller størrelse tager ordentlig planlægning, og bygge en garage er ingen undtagelse. Garager er værdifulde Tilføjelser til boliger, typisk tilføje tiltrængt opbevaring, parkering eller endda kontorlokaler. For at sikre er din plads alt, du ønsker det, tage alle nødvendige skridt før du begynder projektet.

Tilladelser

Før bryde jorden for din garage, rådføre sig med er din by planlægning Institut for godkendelse og en byggetilladelse. Mange kvarter foreninger har også strenge retningslinjer i deres pagter med hensyn til at foretage strukturelle ændringer i et hjem. Derfor kan det være nødvendigt at få godkendelse til at tage på byggeprojektet.

Byggeplads

Den kommende byggeplads skal opfylde en række strukturelle betingelser, som en arkitekt eller ingeniør kan vurdere. Den største overvejelse er, om webstedet kan rumme størrelsen tilsætning, som du ønsker. For et beskedent dobbelt garage, mulighed for 20 fod af 24 fod, og 14 fod af 20 fod for en enkelt garage.

Bygningens Design

I modsætning til en maling farvevalg er en garage tilføjelse noget du bliver nødt til at leve med, så vær sikker på at gennemtænke om du ønsker desuden at være tilsluttet eller frakoblet. Begge muligheder har fordele. Fritliggende garager holde udstødningsgasser og støv fra at komme ind i huset og vedlagte garager tjener som en udvidelse af hovedbygningen med plads i nærheden til at tjene som Ammans, vaskerum eller mere bekvem adgang til køretøjer.

Finde entreprenører

Med en solid idé om, hvad du vil og hvor det vil gå, finde en licenseret og velrenommeret entreprenør til at hjælpe med at bringe projektet realiseret. Mødes med flere entreprenører at sammenligne bud, arbejdsstil og anslået tidslinje.

Finansiering

For at finansiere en garage bygning projekt, har du flere muligheder for at forfølge. Kontanter er en mulighed, men det mangler de mulige skattelettelser for et hjem ansvarlig lånekapital. Hvis du ikke har nok egenkapitalen bygget op i dit hjem, kan derefter et hjem forbedring lån være den vej at gå.

Byggeri

Længden af anlægsfasen vil variere afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen af bygningen, adgang til særlige materialer og selv vejret. Den vigtigste ting at gøre er at holde kontakt med entreprenør at sikre projektet er på rette spor og inden for budgettet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com