Liste over pesticider virksomheder

December 3

Liste over pesticider virksomheder

Pesticider udgør en voksende industri i hele verden og har mere end $20 milliarder dollars i salget til USA alene. Der er flere spillere i pesticidindustrien, men de store aktører, der tager broderparten af virksomheden omfatter Bayer Crop Science, Black Flag, Scotts og spektrum mærker. En udvidet liste over pesticider virksomheder er tilgængelig fra nationale pesticider Information Center.

Bayer Crop Sciences

Bayer lanceret verden 's første syntetiske insekticid – kaldet antinonnin – i 1893 og etableret Crop Protection forskningsafdeling i 1924. I øjeblikket, Bayer Crop Sciences nyder over $8.5 million dollars i salg og oplever fortsat vækst. Hovedkvarteret er i Monheim, Tyskland og består af tre grupper – Crop Protection, BioScience og miljøvidenskab. Bayer markedsfører produkter i USA som beundre Pro systemisk Protectant, Synapse og Temik for at beskytte en bred vifte af afgrøder fra insekter, orme og larver.

Black Flag

En af de mest kendte navne i pesticider i USA i mange år har været sort Flag. Firmaet begyndte at sælge skadedyrsbekæmpelse produkter tilbage i 1833. Deres linje af produkter omfatter Roach Motel, flyve Motel, hveps & Hornet Killer og foggers. Black Flag er ejet af Homax, en gør det selv-produkter selskab, der vandt Lowes kreditor of the Year i 2005.

Scotts

Dannet i 1868 som frøfirma, Scotts fusioneret med Miracle-Gro i 1995 til at danne The Scotts Miracle-Gro Company og er blevet en af de største lawn care virksomheder i USA. Scotts sælger sådan grundpillerne som Ortho (pesticider) og Roundup (herbicider). Under varemærket Ortho sælger Scotts produkter som Ortho Max, Ortho brand Ant Killer og Ortho Bug-B-Gon for skadedyr spænder fra bladlus og myrer snegle og mus. EPA bestilt Scotts at afslutte salg af fire produkter i 2008 for at være registreret eller forkert betegnede og 19 mere i 2009.

Spektrum mærker

Spektrum mærker, med hovedsæde i Madison, Wisconsin, sælger pesticider under navnet Spectracide og har også de Cutter og frastøde mærker af insektbekæmpende. Spectracide tilbyder både indendørs og udendørs pesticider under varemærket Hot Shot i form af spray, foggers, lokkemad og pulvere. Under etiketten Spectracide virksomheden har pesticider for myrer, japanske biller, hvepse og gedehamse, og andre udendørs skadedyr som bladlus, biller, lopper og flåter.

RAID

RAID har været en af de mest kendte navne i Myren og roach kontrol over de sidste årtier. Raid brand, blev lanceret i midten af 1950 ' erne, er ejet af SC Johnson, som blev grundlagt i 1886 af Samuel C. Johnson i Racine, Wisconsin. RAID har en bred vifte af produkter, der hævder at kontrollere myrer, kakerlakker, myg og andre flyvende insekter, og hvepse og gedehamse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com