Liste over plæneklipper dele

November 26

Liste over plæneklipper dele

Der er mange slags plæneklippere, spænder fra simple hånd-skubbet hjuls slåmaskiner med ingen motor til enorme municipal slåmaskiner designet til at slå store parker og felter hurtigt. De fleste indenlandske græsslåning udføres med enten en benzin push plæneklipperen eller en rider plæneklipper. De dele, som disse er lavet af er designet til at give effektiv klipning uden et overskud af regning eller vedligeholdelse.

Hjuls slåmaskiner

Hjuls slåmaskiner var de oprindelige plæneklippere og eksisterede før gas plæneklippere. I en verden af klimaændringer og bekymringer om emissioner gør hjuls slåmaskiner et comeback som folk vender tilbage til en enklere måde at gøre tingene. En reel plæneklipper kunne ikke få meget enklere. Det består af en hoved lavet af to spirally formet skarpe knive, der tænder når maskinen skubbes, en fangst bar, to hjul og håndtag. Fangst bar er justeret for at være så tæt på skærehovedet som muligt uden at røre den. Som skærehovedet spinder, er græs fanget mellem det og linjen fangst og forskydes. Skarphed og nøjagtigheden af justering er alle vigtige, når du bruger en reel plæneklipper; i modsætning til en gas plæneklipperen, plejer en reel plæneklipper fungere udmærket medmindre alt er fintunet.

Benzin tryk slåmaskiner

En benzin-drevet plæneklipper arbejder på et andet princip end en reel plæneklipper. Det har en to-sidet skære kniv, der ture vandret, afskære græsset kanter gennem lutter hastighed. Kniven er til huse i en beskyttende metal plæneklipperen, oven på som sidder en to-takts motor, der driver den roterende kniv. Benzin slåmaskiner har fire hjul, et håndtag og et reb starter. I modsætning til maskiner med en trykknap starter skal motorer med et reb starter startes ved at trække skarpt på rebet til at aktivere motoren. Nogle slåmaskiner indslag en chokerhåndtaget, der er monteret på håndtaget, og en sikkerhed advokatstanden at brugeren af maskinen skal holde nede; Hvis sikkerhed bar er sluppet, stopper plæneklipperen straks.

Rider slåmaskiner

Rider slåmaskiner er vogne af 1900-tallet. De er dybest set små traktorer, der anvendes til opskæring græs. Teknologien af kniven er det samme i en rider plæneklipper som en hånd-skubbet plæneklipperen, men det er monteret under chassiset af en rideable traktor med fire hjul, et sæde og en motor, skjult under en hætte. De fleste rider slåmaskiner er drevet af baghjulene via en transmission, der omfatter fire gear, neutral og omvendt, og styrede med forhjulene ved hjælp af et rat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com