Liste over plæneklipper motorer

February 14

Langt flere virksomheder producere plæneklippere end plæneklipper motorer. For en række producenter er designe og producere en plæneklipper mere end nok arbejde. De fleste større mærker brug en af en håndfuld motor virksomheder til magten deres plæneklippere og græsplæne traktorer. Virksomheder, der producerer plæneklipperen motorer falder i to lejre: dem, der producerer også plæneklippere og dem, der trafik udelukkende i motorer. Der er flere af førstnævnte end sidstnævnte.

Briggs og Stratton

Briggs og Stratton fremstiller en række strøm af produkter, herunder generatorer, pres skiver, slåmaskiner, græsplæne traktorer og motorer. Blandt de motorer, der produceres af firmaet er dem for sne blæsere, ridning plæneklippere og tilkoblet plæneklippere. Selskabet gør ni serie af push plæneklipperen motorer, der varierer i specifikationer, herunder forskydning, drejningsmoment, hestekræfter og størrelse. Briggs og Stratton motorer bruges i Briggs og Stratton, Husqvarna, håndværker og Poulan plæneklippere.

Honda

Japanske auto producent Honda gør mere end bare biler, herunder plæneklipper motorer. Selskabet lægger disse motorer i sin egen linje af plæneklippere, som er designet til både privat og professionel brug. Honda sælger også sine små motorer til en række power producenter af udstyr til brug i plæneklippere. Husqvarna bruger især Honda motorer i seks af sine slåmaskiner, mens værftet mand bruger Honda motorer i sine Marker række tilkoblet plæneklippere.

Tecumseh

Tecumseh er en motor manufacturing specialist firma. Virksomheden producenter intet undtagen motorer, selvom de producerer mange modeller, herunder dem for sne blæsere, motorsave og plæneklippere. Den eneste større plæneklipper producere bruge Tecumseh motorer er Toro. Tecumseh motorer er lavet i alle standardstørrelser og horsepowers, og dermed kan købes til at erstatte defekte eller døde motorer af andre mærker. Tecumseh motorer har samme struktur som andre store mærker af plæneklipper motorer og kan let monteres i en enhed.

Kohler

Kohler fremstiller små motorer til en række applikationer, herunder steamrollers, traktorer, ridning plæneklippere og tilkoblet plæneklippere. Husqvarna bruger Kohler motorer i to af sine tilkoblet slåmaskiner, mens Poulan og Toro begge bruge Toro motorer i tilkoblet og ridning plæneklippere. Kohler motorer bruges af Husqvarna er større end Honda motorer med et deplacement på 173 cc for Kohler versus den standard 160 cc forskydning af Honda plæneklipper motorer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com