Liste over plænen gødning

September 28

Liste over plænen gødning

At holde din græsplæne ser grønt og sundt kræver opmærksomhed til grundlæggende pleje teknikker. Ordentlig græsslåning, vanding, ukrudtsbekæmpelse og befrugtning er alt, hvad der er nødvendigt for at holde din bolig græsplæne i topform. Den svimlende liste over plænen gødning på markedet kan gøre, at vælge den rigtige gødning for deres type af græs en forvirrende opgave. Heldigvis, mange gode informationskilder på plænen gødning er tilgængelige.

Om græsplænen gødning

Jord i mange områder giver ikke altid de næringsstoffer er nødvendige for at opretholde en grøn og sund græsplæne. Gødning skal anvendes regelmæssigt for at genopfylde næringsstofferne i jorden, der er taget af græsplanter for fotosyntese og energi. Græsplænen gødning indeholder 3 hovedelementer for plantevækst, kvælstof, fosfor og kalium. Disse er formuleret i forskellige forhold for at give ernæring for forskellige typer af græs i forskellige perioder af vækst. Det første bogstav i formlen, N, angiver mængden kvælstof, P angiver mængden af fosfor og K viser mængden af kalium. Kvælstof er den mest afgørende komponent i gødning og ofte er den største procentdel. Det aids blade vækst og grønnere græs. Fosfor hjælper root udvikling og celle konstruktion. Kalium aids i fotosyntese at give græs planter energi.

Vand opløselige og uopløselige gødning

Nogle gødning opløses let i vand, hvilket gør deres komponenter let tilgængelige for planterne. Disse gødninger grøn op græsplæner hurtigt, men de skal igen anvendes hyppigere. Vand uopløselige gødning ikke opløses i vand og sidst over en længere periode til at give næringsstoffer til græsplanter. De kan være enten uorganiske eller organiske former. Mange plænen gødning er en blanding af opløselige og uopløselige typer.

Uorganiske plænen gødning

Producenter skabe næringselementer for plænen gødning fra andre komponenter såsom ammoniak og urea, svovl, phosphatsten og Kali. Ammoniak behandles under steam konvertere sammensat til kvælstof. Andre materialer er granuleret brugbar fosfor og kalium og blandet at producere uorganisk gødning vi købe billigt på haven og hjem forbedring butikker.

Økologisk plænen gødning

Organisk gødning er fremstillet af gylle, blod, knogle, frø måltider eller fisk komponenter og forarbejdet til en brugbar form. Organisk gødning frigiver næringsstoffer langsomt til planter at undgå den "brændende" af rødder, der kan opstå med uorganisk gødning. De er også mindre skadelige for miljøet, når de løber i nærliggende vandløb. De også bevare regnorme og gavnlige mikroorganismer i jorden, ifølge Ohio State University gartnere.

Slow-release plænen gødning

Langsom frigivelse gødning er vand uopløselige gødning. Disse er generelt anvendes i højere priser og mindre hyppigt end traditionelle quick-release gødning. De leverer næringsstoffer over en periode på otte til 10 uger, ifølge University of California Guide til sunde græsplæner site. De ikke brænde græsplanter som nemt quick-release gødning og udvaskes fra jorden mindre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com