Liste over producenter for gamle Gas komfurer fra 1950erne

November 24

Liste over producenter for gamle Gas komfurer fra 1950erne

En moderne eller retro-stil køkken kan afsluttes med en autentisk eller reproduktion 1950s komfur. Design af dagen var ofte stort og lavet af porcelæn og chrome. Muligheder var ret begrænset, men farverne var ikke. Husejere kan vælge fra standard hvid til en bred vifte af slik-farvede stykker, herunder blues, gule og røde farver. For en autentisk 1950s komfur var nogle brand navne stor i denne æra. Selvom fungerende modeller er knappe, er visse mærker tilgængelige på auktioner og online.

O'Keefe og Merritt

En af de største producenter af brændeovne i 1950 ' erne, O'Keefe og Merritt producerer et stort udvalg af apparater. Dens brændeovne var en forbruger favorit, som flere størrelser var tilgængelige--en lille "lejlighed" brændeovn eller en større rækkevidde for hjem køkkener. De blev oftest lavet af porcelæn og fremhævede store krom håndtag og drejeknapper. Forbrugerne kunne vælge mellem en regnbue af farver og i dag de fleste konservatorer vil give alle tænkelige farve. Funktionelle O'Keefe gas komfurer kan være vanskeligt at komme med i 2011, selv om nogle virksomheder over hele landet er specialiseret i istandsat. Omkostningerne varierer betydeligt, som udgifter til reparation og renovering.

Chambers

Kamre er en anden antik, der er en favorit collector. Kamrene var en innovator i branchen og fremhævede nogle af de mest kreative design af perioden. Dens brændeovne var nogle af de mest isolerede modeller til rådighed, hvilket betyder lavere gas regninger og varmeudgifter. De fleste af sine stykker kom med et komplet 25-års garanti, og komfuret tilbød en kompakt udseende med store madlavning område. C-serien, omfattede for eksempel, en enkelt-, dobbelt - eller triple-kedel, samt tre niveauer af madlavning plads og en "service kabinet" at holde gryder og pander. Chambers produkter blev tilbudt i små eller store modeller og kom i flere farver. I dag er disse ovne kan være svært at finde, men kan være renoveret for at arbejde og se godt ud som ny.

Wedgewood

Wedgewood Co. begyndte at producere brændeovne så tidligt som 1910, og fortsatte ind i 1940erner og 1950erne. Selskabet var en af de mest populære i løbet af tid, men er ikke en af de mest samleobjekter i dag, selvom et godt renoverede model kan sælge for så meget som $1.000. Wedgewood modeller var en af de mest holdbare, og kom i en række størrelser fra 36 til 60 inches tværs. Afhængigt af modellen, kan kunder vælge gasbrændere, opbygge-i opvarmning skuffer eller et komfur bageplade. Disse ovne kan stadig findes fra antikvitetshandlere eller professionel restaurering virksomheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com