Liste over Room temaer

March 4

Liste over Room temaer

Værelse remodeling projekter kræver planlægning og omfattende ideer til, hvordan den endelige indretning ser ud. En måde at designe en indretning er at bruge en liste over room temaer. Udsmykning, baseret på et tema er lettere i visse henseender, fordi du kan starte med grundlæggende elementer og udvide med tiden.

Film

Afhængigt af rummet du er udsmykning, kan en god tema være din favorit film. En familie værelse, soveværelse eller kælderen spillerum ville gøre ideelle steder at hænge filmplakater, bruger et farveskema, der matcher film plakaten eller udseendet af film og rekvisitter fra filmen som dekorationer eller møbler. For eksempel, ben lampen fra "A Christmas Story" ville være en centerpiece dekoration og møbel, for et værelse tema baseret på filmen.

Sport

Sports-tema værelser kan variere fra noget simpelt som male væggene med holdet farver, til at have team logo og farver på alt i rummet. Hjem forbedring butikker bære linjer af maling baseret på team farver, og enhver team merchandise butik kan være kilden til dit værelse indretning.

Asian Art

Asien har altid givet fascinerende billeder og lyse farver, der kan bruges som et tema til ethvert rum i huset. Holde sig til en primær farve ordning såsom guld og rød, og erhverve varer til rummet med disse farver og asiatiske kunstværker på dem. Over tid, kan et værelse med et asiatisk tema være en grund til at indsamle orientalske tæpper og kunst og hele tiden søger nye brikker til at tilføje til dit værelse.

Safari Room

En safari room er generelt gjort med mørke jordfarver på vægge, loft og gulve. Pryder væggene med stammeledere masker, falske zebra tæpper og simulerede eller virkelige bambus vægbeklædning. Hvis det er et soveværelse, omgiv sengen med myggenet. For ekstra effekt, hænge kunstige jungle plante blade fra loftet og omkring vinduerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com