Liste over Solar Powered elementer

February 21

Liste over Solar Powered elementer

Solar powered elementer gør effektiv udnyttelse af solens stråler ved at dreje direkte sollys i en vedvarende, uudtømmelig, gratis energikilde. De fleste elementer har indbyggede fotovoltaiske systemer lavet af silicium, der er i stand til at omdanne solens stråler til elektrisk energi. Denne energi kan også lagres i batterier til natten brug. Største producenter af solar powered elementer er General Electric, Schott, skarp og Evergreen.

Generatorer

Solar powered generatorer give forbrugerne gratis elektricitet i gange af strømudfald. Disse elektricitet generatorer bruge solpaneler, konverterer energi fra solen. Konverterede energi kan tilgås via indbygget 120-volt udtag svarende til traditionel gas-drevne generatorer. Sol-drevet generator brugere, men nyde de ekstra fordele ved ingen røg emissioner og støj-fri afbenyttelse. I tilfælde af naturkatastrofer, strømafbrydelser og uforudsete kriser, kan disse generatorer køre store apparater i private hjem og virksomheder, da de kan bruges som kilder til både strøm og varme uden periodisering af omkostninger.

Gitter-tie solpaneler

Solpaneler absorberer strålingsenergi fra solen. Når det bruges sammen med utility selskab gitter-tie systemer, høstet energien mere effektivt. Power ubenyttet på én dag returneres til gitter-tie system til senere brug på overskyede dage. Boligejere med grid-tie solpaneler på deres hustage acceptere betalinger fra forsyningsselskaber for ubrugte magt, der går tilbage ind i systemet. Yderligere, grid-tie solfangere høste solens energi uden behov for en separat batteriopladning system. At tilbyde monetær incitamenter til at konfigurere solar gitter-tie paneler til forbrugerne er Californien, Florida og Arizona.

Springvand

Udover fordel for elektricitet gratis brug giver springvand drevet af solen forbrugerne have og landskab appel uden tilstedeværelse af ledninger. Fordi ledninger ikke er udnyttet, kan disse også placeret i vandområder, som damme. Nogle solar powered springvand har indbygget solpaneler, mens andre er udstyret med et separat panel. Springvand med separate paneler kan placeres hvor som helst, så længe panelet er placeret i direkte sollys. Springvand med indbygget paneler kræver direkte sollys på alle tidspunkter for at fungere effektivt. Intensiteten af vandgennemstrømningen er afhængig af intensiteten af sollys absorberes. Til nat tid operation kræver solar powered springvand batterier.

Udendørs lamper

Sol-lamper giver gratis, trådløse, vedvarende energi. Disse lamper har indbygget solpaneler, der oplader indbyggede batterier under sollys og belyse når omgivelserne bliver mørkere og ikke længere at være en vis grænse for direkte lys absorberes. Solar udendørsbelysning, der kræver direkte sollys placering er tilgængelig i form af pathway markører, vejene billboards og høj-beam sikkerhed lys.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com