Liste over ting, der bruger el-pærer

September 18

Liste over ting, der bruger el-pærer

Glødepærer kan findes i flere ting end bare bordlamper. For eksempel, bruge din plads varmelegeme og mikroovn pærer. Det er dog vigtigt at huske på at ikke alle pærer kan bruges i flæng. I virkeligheden, glødelamper, halogen og fluorescerende pærer kan findes i en række forskellige apparater.

Lysarmaturer

Selvfølgelig, er dette den mest almindelige kategori af pære skik. Det ikke kun omfatter generelle belysning som f.eks bordlamper, men også accent lys bruges til at fremhæve dekorationer og dekorativ belysning som lysekroner. De fleste apparater i denne kategori udnytte standard glødepærer. Dog erstatter glødepærer med energi effektive kompakt fluorescerende pærer (CFL pærer) kan spare dig op til $30 i løgets levetid og vil betale for sig selv i omkring seks måneder, efter Energy Star. Plus, det er godt for planeten: CFL pærer forbruge omkring 75 procent mindre energi end standard glødepærer.

Varmeapparater

Varmelamper er almindeligt anvendt til at levere en lille mængde af varme at et stærkt lokaliseret område og bruger typisk halogenpærer, at funktionen ekstremt varme filamenter. Derudover bruge mange Rumopvarmere pærer til at generere varme, selv om mange også stole på opvarmet olie. Energi effektive halogen Rumopvarmere passer ind under denne kategori, så godt. En anden fælles varmeapparat, der bruger el-pærer er mikroovn, selv om i dette tilfælde pæren bruges kun til belysning, ikke varme, formål.

Biler

Bil forlygter og baglygter bruge kraftfulde halogenpærer til at lade dig se vejen om natten og til at holde din bil synlige. Dog lys er ikke den eneste belysning turneringsplaner i en bil. Inside, vil du typisk finde indvendig kuppel lys, der kræver lav-drevne LED pærer, som kan vare op til 50.000 timer før iført.

Flash lys

Traditionelt, lommelygter har gjort brug af standard glødepærer til at give en direkte strøm af stærkt koncentreret lys. Men disse dage, lommelygter ved hjælp af LED-teknologi bliver mere og mere populære, og er rimeligt prissat. Igen, ikke kun er LED pærer meget langvarige, de også bruger meget lidt elektricitet, er cool at røre ved og er brudsikkert.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com