Lister over plæneklipper motorer

January 13

Erhvervs- og boligejendomme plæneklippere har ofte motor modeller fra forskellige fremstillings mærker. Forskelle i plæneklipper motorer omfatter vægt, effekt, energieffektivitet og skære muligheder. Tilbehør fås også på visse plæneklipper motorer, der reducerer støjniveauet, beskytte motoren mod snavs og sikre start effektivitet.

Briggs & Stratton

Briggs & Stratton tilbyder en bred vifte af professionelle og bolig plæneklipper motorer. De professionelle motorer spænder i hestekræfter fra 7,75 til 8,75, mens bolig plæneklipperen motorer har et hestekræfter spænder fra 4,5 til 7.0. 8,75-hestekræfter professionelle plæneklipper motoren funktioner en ReadyStart Start system, der kræver ingen priming eller kvælning og er garanteret at starte inden for to trækker. Ydeevne lydpotte reducerer støjniveauet, mens den kommercielle-grade luft management system forhindrer snavs fra invaderende motoren, hvilket giver mulighed for en længere levetid.

4.5-hestekræfter plæneklipper motor har en kompakt og let design, og en aluminiseret lydpotte for korrosionsbeskyttelse. Olie-skum air filter beskytter motoren mod snavs og andet snavs.

Honda

Honda producerer fire typer af bolig- og erhvervsejendomme plæneklipper motorer--GCV160, GXV160, GCV190 og GSV190. Alle motorer har en lodret aksel og spænder i kraft fra 160cc til 187cc. GCV160 er en luftkølet 4-takts OHC motor med en hestekraft på 4,4, mens den kommercielle GXV160 motor har en transistoriseret magneto motor med 4,3 hestekræfter. De to mest magtfulde Honda motorer er GCV190 og GSV190. Begge af disse motorer har en 5,1 hestekræfter og 8.3 fod-pund netto drejningsmoment.

Kohler

Kohler gør 58 forskellige plæneklipper motorer, herunder fem forskellige serier--mod Pro, mod XT-serien, mod små vandrette, mod og kommando Pro. Slåmaskiner bruges i både bolig- og professionelle plæneklippere og spænder i hestekræfter fra 3,5 til 40,0. De kraftigere slåmaskiner har V-Twin cylindre, mens de mindre magtfulde slåmaskiner har enkelt cylindre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com