Living Room Design Tips

November 16

Living Room Design Tips

Stuen er hjertet i huset--det rum, hvor alle kommer sammen. Det skal tjene som et sted for både fredelig nydelse og livlig underholdning. Living room design er baseret på behagelige det største antal af husstandens beboere på én gang. I stuen har ofte en siddepladser arrangement baseret på adgang til underholdning valgmuligheder, samtidig med at trafik til let flow til andre dele af huset. Hvis du kan opnå dette, har du lavet den perfekte stue.

Levende/spisning værelse kombination

Når måltider bliver spist regelmæssigt i stuen fordi stue og spiseplads bløder i hinanden uden en indlysende skillevæg, ønsker du at indføre en dining arrangement, hvor tabellen kan fordoble som en anden arbejdsoverflade. Sørg også for, at stolene nemt kan udnyttes til at se fjernsyn eller deltage i samtalen. I nogle tilfælde flyde køkken og stue problemfrit sammen så du måske ønsker at overveje at tilføje en dekorativ skærm, der kan flyttes, når du ønsker at forsegle køkken aktivitet fra stuen aktivitet.

Trafik

Det vigtigste fokusområde i stuen bør frit fra trafik afbrydelser. Det betyder, at du ikke sætter reolen i et spot, hvor nogen har at gå mellem TV'et og sofaen for at hente en bog. Holde inde indre at møbler stykker ligger vinkelret på hinanden giver den mest komfortable position i den samtale, som det skærer ned på behovet for at bøje nakken for at se andre mennesker som du taler.

Belysning

Belysning er en vigtig del af stuen, og først og fremmest betydning er evnen til at se uden blænding eller at skulle knibe øjnene sammen. Moderat lys belysning, der ikke er placeret i nærheden af fjernsynet vil hjælpe holde blænding off skærmen. TV'et skal også ikke placeres hvor morgen eller eftermiddag sollys kan være rettet mod skærmen.

Bærbare møbler

Dem, der bruger stuen til en række forskellige formål og som hele tiden befinder sig flytte det rundt bør seriøst overveje enten placere deres nuværende stole og sofaer på hjul eller købe nye møbler på hjul. Tilsætning af hjul giver den største fleksibilitet muligt for omarrangere en fiks idé eller konstant konkurrerende behov.

Home Theater

Hvis din stue har langsomt forvandlet mere ind i en hjemmebiograf end et sted for stille samtale og afslapning med en bog, kommer visse elementer i spil, der ikke før installationen af denne storskærms-TV og state-of-the-art audio system. En lysdæmper kan hjælpe når din stue skal gå fra et teater til et sted for at studere. Installation af en buet loft baffel forbedrer systemets akustik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com