Living Room designideer til Beige & brun med en markeringsfarve

December 20

Living Room designideer til Beige & brun med en markeringsfarve

Moderne farvekombinationer kan du blande nuancer såsom brun og beige med levende nuancer fra hele farvepaletten. Brown bringer rige farven på jorden, mens beige tilføjer varme sand på paletten. Accent farve du vælger at gå med disse to toner er hvad der giver denne farvekombination af visuelle drama for virkelig at gøre din udsmykning stil skiller sig ud.

Foyers

Foyers tilbyde dine gæster deres første glimt ind i din private verden. En foyer klædt i brun og beige med accenter af pink udstråler følelser af earthiness samt blødhed og raffinement. Start med at sætte op en rig chokolade brun tapet med lys beige striber eller cirkler. Fastsætte dekorative sten på gulvet. Vælg sten, lys pink, brun og beige. Male toppe af foyeren trappen brun og siderne af trappen pink. Kigge efter en lyserød kaste tæppe. Flanke det med høje gulv lamper med lys pink nuancer, beige trim og brun support polakker.

Kobolt blå

For dem, der elsker landet stilarter såsom fransk land, vil brun og beige sammen med en dyb koboltblå bringe følelsen af landskabet udsmykning til dit hjem. Start med at oprette en koboltblå fokale væg. Vælge den væg, baseret på dens iøjnefaldende potentiale, som en gammel pejs. Tilføje rustikke fliser omkring mundingen af pejs; vælge fliser med blå, brune og beige mønstre. Male væggene i rummet beige. Hænge en gobelin på fokale væggen; kigge efter en, der har brune og beige som de primære farver. Placer en stor vare som en chokolade brun sofa foran din fokale væg. Tilføj smide puder med mønstre såsom fleur-de-lis eller paisley. Vælg puder, har alle tre af dine farver, kobolt blå, brun og beige.

Zen

Brun og beige når parret med grønne nuancer vil hjælpe dig med at oprette et roligt værelse i Zen-stil. Male en beton eller gamle træ gulv beige og tilføje mønstre af grønne bambus blade med brune stilke. Male væggene i rummet beige og accent dem med ruller af asiatiske kalligrafi udført i brunt blæk. Placer jade skulpturer på pejs mantel. Smide beige bambusmåtter på gulvet, oprettet en brun futon i midten og tilføje et lavt sofabord med store grønne puder nedenunder for mødet.

Rustik

Når det gælder om at skabe en rustik hjemmemiljø, gøre farver brun og beige næsten altid en udseende. For at tilføje liv til denne udsmykning motiv, tilføje steder af jordfarver såsom rust rød eller sennep gul. Søger kvist møbler og dække møblerne sæder med puder af rød, brun og beige. Vælg store vævet uld område tæpper featuring disse samme farver. Hænge ru keramiske plaques Kokopelli dansere i brun og beige. Gøre dem skiller sig ud endnu mere ved at male væggen rød eller gul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com