Livscyklus af en Dansemyg

October 15

Midge flues livscyklus er lig caddis. Fleste af bug's liv er brugt under vandet som en larve, derefter puppe svæver op til overfladen. Voksen fremgår, racer og dør. Larverne er betydelig fordi tropisk fiskeri kan bruge dem som mad og Lystfiskere fiskeri efter ørredfiskeri bruger voksne som madding.

Parring

Midge flyve starter livet i luften. Den mandlige og kvindelige voksne mate mens svævende over vandoverfladen. Efter parring frigiver hunnen sine æg i vand, hvor de langsomt slå sig ned på bunden af sejlrenden. Disse vandveje omfatter søer og langsomt flytte vandløb.

Larve stadie

Æggene klækkes, fødslen af millioner af midge flyve larver, som straks begynde at søge efter mad langs bunden af sejlrenden. Midge flyve larver er ikke meget Gud svømmere og har tendens til at bo blandt vegetation. Nogle arter af midge flyve larver vil bygge en lodret kolonne hvor de vil bruge deres hele larve stadie.

Betydningen af larve stadie

De fleste larver har en etårig livscyklus, men nogle vil have en to-årig modningsperiode. De arter, der bruger to år modning findes typisk i søer og er en lys rød eller maroon farve og er også kendt som bloodworms. Disse er de larver, at tropisk fiskeri er mest interesseret i, især for fodring eksotiske kødædende fisk.

Modning

Når larverne endelig modne, bliver de pupper, hvor de cocoon selv, ved at forberede den endelige forvandling til voksne. Denne proces kan tage så lidt som et par dage eller op til to uger, afhængigt af arten af fluen. Når pupper er klar til at dukke op, begynder de deres opstigning til overfladen, hvor de split åbne deres kokoner og flyve ned af straks. Det er på dette tidspunkt, midge fluen er mest sårbare over for prædation, som de stigende pupper tiltrække sig opmærksomhed fra sultne ørred.

Livets afslutning

Efter nye, vil de voksne fluer parre inden for 48 timer og begynde processen igen, dør kort efter parring.

Overvejelser

Midge flyve livscyklus er meget ensrettede, efter de samme parring og fremkomsten mønstre år efter år, hvilket gør dem særligt sårbare mål for fisk og andre akvatiske rovdyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com