Lodret blinde ideer til en mester Patio-værelse

May 3

Opret ekstra appel til din mester patio-værelse ved hjælp af lodrette persienner, der er lys filtrering, isolerende og attraktive. Der er flere ideer til Lamelgardiner, der fremhæver alle-sæson, tre-sæson og våbenhus kapslinger, der tilbydes af mester. Bringe skønhed af dit loft til gulv Vinduer designet til at bringe nydelse af udendørs ved hjælp af vindue behandlinger, der supplerer både indvendige og udvendige visninger.

Materialer

Træ persienner er fantastisk til beskyttelse af personlige oplysninger og blend godt med de naturlige toner af udendørs. Naturlig, valnød, eg og cedertræ er nogle af de valg, der kan give dig med et element af udendørs når lukket og blande sig med træer og buske i gården åben. Metallisk Lamelgardiner er lavet af høj kvalitet aluminium og skabe en moderne stemning i lyse farver der spænder fra grå og cremer til grønne, gule og røde farver. Stejle lodret blinds supplere dine åbne rum og giver dig en semi-uigennemsigtige niveau af privatlivets fred med lysstyring, der aldrig tager væk fra din opfattelse af udendørs.

Going grøn

Vævet bambus lodrette paneler er trendy og højre i trin med rattan og bambus møbler på værelset Champion. Altid lys og luftig, de skaber en varm følelse, der kun vævede woods kan. Bruge en naturlig, box-cut omhæng lavet af vævet naturmaterialer til at matche din vævet woods og give en ren linje langs toppen af din Lamelgardiner.

Traditionelle

Traditionelle typer af Lamelgardiner er tilgængelig og billigere end designer blinds, der er lavet på bestilling. Traditionelle blinds har forskellige grader af lysdiffusion og tilbud ændres skovle, såsom pocket celler. En lomme celle ser lidt ligesom en honeycomb og hjælper med at isolere når lukket og filtrerer lys når de er åbne. Vinyl Lamelgardiner kan købes på næsten enhver stormagasin i et væld af farver og størrelser. Mange kan skæres til at passe Champion windows og kommer med en glidende valance at dække hardware.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com