Loft behandling idéer

November 29

Vi glemmer alt for ofte at slå op, når du planlægger en remodeling projekt. Loftet er et stort åbent rum, der få overveje som led i ordningen design af et værelse. Dog, især i forbindelse med soveværelse, vi bruger en masse tid på at kigge på loftet og hjørner af denne store åbne rum. Tager tid og eftertanke at gøre dette ofte hvidkalkede og glemt overflade mesterværk af dit værelse.

Trykket Tin paneler

Detaljerne i gårsdagens har blive højt værdsat i moderne hjem. Håndværk, der plejede at være standard--de udskårne træ dør, de kunstfærdigt smedejern metal dørhåndtag eller låsen og det dekorative og yderst funktionelt indbygget hutch--er nu brugerdefinerede bestille varer. Installation af er trykket tin paneler på dit loft, dog én måde at bringe charmen af håndværker skønhed ind i dit moderne hjem. Trykket tin paneler kommer i forskellige designs, fra firkanter med støbte kanter på fleur mønster de lis relief. Tin kan males med en oliebaseret maling efter installation. Dekorative metal ekspert Glen Eldridge for "This Old House" minder potentielle tin panel entusiaster at tin vil fungere som en lyd forstærker, så vælg de værelse og gulvbelægninger omhyggeligt når du installerer dette loft behandling.

Loft medaljon

En hurtig og relativt billig måde at sætte fut i dit loft er at installere et loft medallion omkring dit lys armatur eller loft fan. Medaljoner prale ruller, blade og indviklede krøller, at skaber en færdige trim udseende svarende til støbning, kun i runden. Oprindeligt fremstillet af støbt gips og meget tunge, moderne versioner er fremstillet af polyurethan skum og er lys nok til én person til at installere alene. Ringen er limet og skruet op på loftet og derefter malet. Du vil tilføje interesse for dit værelse ved at skabe et knudepunkt på lyskilden eller fan.

Laminat træ

Hvis dit værelse design kan drage fordel af den glans og glans af nye trægulve, hvorfor ikke bruge den samme behandling på loftet? Tunge og not planker kan installeres over dig så godt som nedenfor for en glamourøs og rige påvirker. Vælg din type og farve af laminat, og derefter installere som du ville et gulv eller vælge professionel installation. Plankerne skal køre overfor dit loft strøer og skal have lov til at acclimate til rummet før du hænge dem. Fagfolk på HGTV.com rådgive en dekorative støbning omkring omkredsen af loftet for at skjule søm og skruer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com