Loft Design Idéer

August 14

Loft Design Idéer

Om det betragtes som "bonus" plads i et moderne hjem eller loftsrum rum under en eave i en ældre hjem, loft rum er ofte udråbt som ekstra firkantet optagelser i et hjem, men det kan være vanskeligt at bruge effektivt. Med lidt design knowhow, er det imidlertid let at omdanne denne spildt plads til en integreret del af hjemmet for arbejde, leg, afslappende eller bare opbevaring.

Kontorlokaler

Medmindre du opererer en business fra dit hjem, skal dit hjemmekontor sandsynligvis plads til lidt mere end en computer skrivebord og arkivskab. Loft rum er perfekt til hjem kontorer, og ikke bare fordi de giver en pæn nook for uinteressante computerudstyr og et arkivskab--de fleste loft rum er relativt utilgængelige for de offentlige områder af dit hjem, hvilket gør dem en stor placering for de personlige og finansielle oplysninger gemmes normalt i hjemmekontoret.

Aktivitet plads

Hvis dine børn bare ikke synes at corral deres legetøj i deres værelser, eller nyde laver projekter eller spiller spil sammen, derefter overveje at bruge loft rum som et aktivitetsområde for børnene. Føje en tabel til håndværk og spil, hylder til opbevaring af leverancer og legetøj, og TV hvis videospil er en prioritet kan hurtigt forvandle et loft rum til et samlingssted for børn og forældre både.

Biblioteket plads

For dem, der elsker at læse, er en hems rummet skræddersyet til læsning og lagring af bøger. Indbygget eller fritstående hylder, en lampe og en behagelig stol kan omdanne en hems rummet i en hyggelig krog for curling op med en god bog, og pludselig spildplads bliver et sted, du vil se frem til tilbagetog til.

Påklædningsværelse plads

Hvis din loft rum støder op til det store soveværelse, så drage fordel af denne ekstra plads til at oprette et påklædningsværelse. En tabel og spejl eller forfængelighed og hylder eller andre opbevaringsmøbler til skønhed og styling elementer plus smykker og tilbehør er alt hvad du behøver til at oprette et påklædningsværelse i din loft rum, alt imens frigøre plads i soveværelse og/eller badekar.

Lagerplads

Ligegyldigt hvad størrelse hjem, kunne næsten alle bruge mere lagerplads. Med tilføjelsen af indbyggede eller færdige hylder, frysere og andre opbevaring stykker, kan en hems rummet være en ryddelig opbevaring nook. Om bruges til holiday dekorationer, familie arvestykker eller bare de odds og ender, der altid har brug for lagerplads, et loft område kan give organiseret opbevaring for næsten hvad som helst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com