Loft Fan med uret vs Counter uret

April 27

Ved hjælp af en ventilator i loftet sammen med din opvarmning og afkøling ordning vil bidrage til at reducere dine omkostninger til nytte. Men retningen af Turbineblade tænder er vigtigt. Om sommeren bør turbineblade dreje mod uret mens vingerne bør Drej med uret om vinteren.

Mod uret

Kør loft fan mod uret på lav i løbet af sommeren til at skabe en vind-chill, der vil afkøle huden. Ved hjælp af ventilatoren til at holde din hud cool, mens air conditionere fjerner fugtighed fra luften, du kan hæve termostaten 2 grader for at spare på energiomkostninger. Hvis du raiser termostat fra 78 F til 80 F, for eksempel, vil du aldrig vide forskellen med et loftsventilator kører. Du kan også bruge en fan uden air conditioning køle din hud, når du er i rummet.

Med uret

I vintermånederne, køre loft fan med uret på lavt til at tvinge den varme luft på loftet tilbage i rummet. Derefter kan du sænke din termostat 2 grader til at reducere dine varmeudgifter. Hvis du har en åben trappe, vil ved hjælp af en ventilator i loftet på toppen af trappen til at tvinge den varme luft tilbage nedenunder også hjælpe holde varmeudgifter ned. Da den varme luft stiger, bliver stuetemperatur nedenunder køligere, forårsager ovn at tænde. Tvinge nogle af den varme luft ned igen holder rummet varmere, så ovnen ikke tænde så ofte.

Højt til loftet

I lokaler, hvor lofterne er højere end 8 fod, køre loft fans på medium eller høj i sommeren så vind når du. Om vinteren køre loft fan på medium til at skubbe den varme luft nedad, så den når den levende område, hvis lofterne er højere end 8 fod.

Driftsomkostninger

Kører en 100-watt loft fan 15 timer om dagen vil koste omkring 10 cent pr. dag, hvis du betaler 7 cents per kilowatt-time (kWh). Du kan sænke din termostat 2 grader om vinteren, og hæve den 2 grader om sommeren og spare ca. 15 procent på din energiomkostninger, ifølge Riviera Utilities. For eksempel, hvis din opvarmning eller køling koster dig $136 pr. måned, dreje ned termostaten om vinteren og op i sommer kan reducere denne omkostning til omkring 115 dollar pr. måned. Kører loft fan, vil i mellemtiden kun koste omkring $3 per måned.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com