Loft gips Installation

June 5

Loft gips Installation

Selvom du gør det med styrke eller ekstra arbejdskraft, manuelt holder et ark af drywall på plads på loftet, mens du søm eller skrue det ikke et job, de fleste mennesker ønsker. Professionelle installatører gemme deres rygge, og hoveder, ved hjælp af en gipsvæg lift, undertiden kaldet en jack. Det gør de tunge løft for dig og efterlader begge hænderne fri for job at køre søm eller skruer. Når du vedhæfter arkene, efterbehandling sømmene er ikke meget anderledes fra efterbehandling dem på væggene.

Instruktioner

•Sæt et ark af drywall på en gipsvæg løft og justere klemmer til at holde det sikkert. Hjulet elevatoren på plads så det vil øge ark ind i et hjørne og arket vil være vinkelret på loft spær. Skru håndtaget af elevatoren til hæve arket og holde cranking indtil det kontakter spær. Hvis loftet er vinklet, skal du muligvis justere vinklen på lift til at matche.

•Kontroller 1 1/2-inch drywall skruer rundt omkredsen af ark i spær med en skrue pistol til at holde den i position, mens du fjerner elevatoren. Når elevatoren er væk, drev skruer med 12-tommer mellemrum langs omkredsen og langs hver spær under arket. Angive dybde sporvidde af pistolen til at køre hver skrue så hovedet gør en indrykning i avisen uden at bryde den.

•Lift næste ark ind i position ved siden af det første man så kanterne er rørende og skru det til spær på samme måde. Installere så mange fulde ark som nødvendigt på denne måde. Forlade kanterne, hvor du nødt til at skære plader til at passe til sidst. Måle positioner af elektriske bokse med et målebånd og skære huller for dem med en gipsvæg så før at hæve arkene.

•Klippe ark til at passe omkring kanterne med en hobbykniv. Mål længde eller bredde, skal du på forsiden af et ark med et målebånd og gøre et mærke med en blyant. Tegn en lige perpendikulær linie fra mark på tværs af arket med en lige kant. Score langs linjen med en hobbykniv, så bryde ark langs scoren. Skæres bagsiden af arket langs score at fuldføre snittet.

•Brug lift til at placere skære plader, der er for stor til at håndtere, og Placer mindre i hånden. Skrue dem til spær på samme måde, at du skruet de fulde ark.

•Spread drywall fælles sammensatte, eller mudder, på hver søm med en 4-tommer drywall klinge. Fugt en længde af papir drywall tape, der vil dække sømmen og lægge den på toppen af mudderet. Skrabe langs båndet med blade til at fjerne overskydende mudderet og tromle tape på væggen. Fylde alle hullerne til skruer med mudder og skrabe flade. Lad tape og mudder tørre natten over.

•Spread en anden frakke af mudder over tørrede tape og skrue huller og skrabe det fladt med en 6-tommer drywall klinge. Lad det andet lag tørre natten over, så spredes en tredjedel og skrabe det med en 10-tommer klinge. Formålet er at gradvist udtynde kanterne af mudderet i overfladen af drywall at gøre sømmene og skruehullerne forsvinde.

•Sand mudder efter det sidste lag er tørret med 120-sandkorn sandpapir til at forberede det for primer og maling.

Tips & advarsler

  • Bygherrer anbefaler drywalling loftet i et rum før væggene. For at gøre drywalling væggene nemmere, skal du markere positioner af studs på loft gips med en blyant.
  • Du kan installere loft gips med negle, men de bør være ring-shank negle og du bør plads dem 7 inches fra hinanden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com