Loft gips Tips

October 6

Loft gips Tips

Hængende sheetrock på loftet i et rum kan være en udmattende og fysisk krævende job selv for professionelle--aldrig sind gør-det-selv og weekend hjem reparation entusiaster. Jobbet kan gøres meget lettere, men så længe du har de rigtige værktøjer og en lille smule viden om, hvordan man korrekt installere gipsvæg på et loft.

Loft først

Installere din gipsvæg på loftet første. Dette giver dig et niveau og endda overflade til at forbinde med, når du installerer væggene. Hvis du installerer drywall i flere værelser eller en hel hus, kan det være fordelagtigt at installere i loftet hele hvert værelse før selv introduktion på væggene. Dette er fordi nogle værktøjer og installationsmetoder varierer afhængigt af om du hænger sheetrock på lofter eller vægge.

Arbejde fra udvendige vægge

Når jeg starter installere gipsvæg på et absolut loft, er det normalt bedst at starte nær nogen uden for vægge eller hjørner. Uden for vægge er undertiden holdt til højere standarder for konstruktion end inde i vægge, og kan derfor give dig en mere lige kant til at arbejde fra.

At nå loftet

Afhængig af højden af loftet du forsøger at installere gipsvæg på, kan du har brug for nogle bistand i at nå det. Metal savbukke, også kendt som drywall bænke, kan justeres til forskellige højder for at imødekomme hver arbejdstager nøjagtige størrelse. Stilladser kan være behov for lofter, som er usædvanlig høj. Kan også bruges en mekanisk drywall lift, der besidder den fulde vægt af den sheetrock indtil det sidder ordentligt fast til loftet. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om holder bestyrelsen på plads og sømning det på samme tid.

Mærkning Hardware

Hardware såsom loftslamper, elektriske bokse og adgang huller alle skal være mærket før drywall er installeret. Placer din målebånd mod den nærmeste plan overflade, såsom en væg eller et tilstødende stykke af sheetrock, og måle på indersiden af lys, elektrisk box eller scuttle hullet. Når drywall er blevet installeret, kan du bruge din målebånd til at finde hardware og skære det ud med en gipsvæg router.

Lim og skruer

Anvende en generøs mængde af caulk eller gipsvæg lim til hver stud på loft før du installerer drywall. Det håndterer nogle af vægten af drywall og hjælper med at forhindre sagging, især i midten af brættet. Drywall skruer skal også placeres gennem centrum af drywall og i loftets træ studs til yderligere at forhindre sagging.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com