Loft indretningsdekor Idéer

January 20

Loft indretningsdekor Idéer

Ikke forsømme loftet i din udsmykning planer. Du tror måske, ingen slår op der, men måske det er fordi der er intet at se. Det rigtige loft farve og indretning kan gøre dit værelse synes større, eller gøre det synes hyggeligere. Det kan være originale og kreative, farverige og inspirerende. Til receptioner og fester, kan det være elegant og festlig. Her er nogle hot nye tendenser i loftet indretning.

Loft Decor ideer med maling

Male dit loft den samme farve som din vægge, og du vil gøre rummet synes mindre og hyggeligere. Male loftet i samme farve familien, men i en lysere nuance vil forstørre og lysere i rummet. Hvis din lofter er gennemsnitlig eller lav højde, bruge en tonfarve af væg maling til en ensartet look. Dit loft er virkelig den femte mur, og du ønsker at forbedre dit værelse og ser interessant. Hvis dit loft er stærkt tekstureret, du måske nødt til at forlade det hvide; ellers er farve vejen at gå.

Maleri en træbjælker og paneler loft kan være slående. Male paneler i halvblank pastel, og derefter male bjælker i en kontrastfarve, koordineret farve. Stenciling er en attraktiv form af maleri, også med et bredt udvalg af designs. Du kan kombinere ruller og curlicues stenciled i hjørner og midt i dit loft for en flydende, kunstneriske look. Du kan mønster dit loft i striber eller male cirkler i forskellige farver for en finurlig udseende. Et trompe l'oeil (narre øjet) loft kan males for at ligne nattehimlen eller endda på indersiden af en karrusel.

Loft Decor ideer med kalkmalerier

Loft kalkmalerier oprette meget dramatiske og stemningsfulde lofter. Hvad med en blå himmel med oppustede hvide skyer til børneværelset? Eller englebørn flyver rundt loftet? Selv en delikat blomsterprint krans på en cirkulær vægmaleri over din lysekrone kan ændre udseendet af dit værelse. Der er vægmalerier i hver eneste scene tænkelige for at gøre dit loft snakken om dine gæster.

Loft Decor: Lys, stof og medaljoner

Forsænket belysning kan give dit værelse nye raffinement, mens vedhæng lys tilføje moderne flair. Der er mange flere ting, du kan føje til dit loft, herunder tekstur, struktur og fliser. Stof lofter kan skjule en verden af fejl, rør eller isolering, giver en festlig eller endda boheme look. For en mere formel udseende er loft medaljoner meget elegant. Placere over dine lysekrone for et dyrt brugerdefineret udseende. For din victorianske hjem, vil en tin loft lavet af poleret tin fliser tilføje en periode føler. Men du dekorere din lofter, ikke gøre tid dem så smuk du ønsker at tilbringe kigger op på dem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com