Loft isoleringsmaterialer

January 31

Loft isoleringsmaterialer

Den rigtige isoleringsmateriale til dit loft afhænger af to vigtige faktorer: din klima region og den r-værdi skulle danne huset isolerende kuvert. Væsentlige, en form for isolering virker svarende til den anden, men når det kommer til valg af det rigtige loft isoleringsmateriale, tid og penge bliver drivende faktorer.

Skum Board eller stift skum

Loft type bestemmer typen loft isolering bruges. For eksempel, rumme en A-frame eller katedral loftet ikke batt isolering eller løs fyld isolering. Disse typer af lofter kræver en stiv bestyrelsen isolering, ofte installeret på udvendigt af taget inden installationen af tagmaterialer, såsom fliser, metal eller helvedesild. Hvis isolering er installeret på indre af hjemmet, kræver de fleste bygningsreglementer det dækkes med en ikke-brændbart materiale, såsom gips.

Glasfiber Batt eller løs fyld

Et loft, der har et loft over det kan acceptere glasfiber batts eller løs fyld isoleringsmaterialer. Batts er dimensioneret til bredden mellem strøer og lagt mellem strøer uden bindende eller komprimering. Bindende eller komprimere isolering fjerner sin isolerende faktorer. Løs fylde glasfiber isolering er blæst, er den hurtigste at installere, og normalt er det billigste i alle loft isoleringsmaterialer.

Rock træ Batt eller løs fylde

En anden isolerende materiale til lofter fungerer på samme måde som glasfiber batts og løs fyld: stenuld isolering. Består af dele af rock fibre og undertiden kombineret med bomuld eller andre naturlige materialer, er rock uld isolering installeret i batts eller som løs fyld. Disse typer af isolering kun arbejde i lofter med kviste.

Cellulose Isolering

Cellulose Isolering er fremstillet af genbrugte aviser og andet papirmaterialer. Belagt med en brandhæmmende at forhindre materialet fra fange brand, er cellulose isolering blæst ind i loftet af et loft. Denne type loft isoleringsmateriale virker ikke i nogen anden ansøgning, som en A-frame eller katedral loftet, da det kræver loftet bjælker at sidde mellem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com