Loft muligheder for en Bar-Restaurant

January 6

Loft muligheder for en Bar-Restaurant

Det vigtigste aspekt af at vælge et loft design for din bar eller restaurant er at vælge noget, der er i overholder med den stemning og tema i din restaurant. Hvis du ejer en sushirestaurant og serverer traditionelle japanske retter, for eksempel, vælge en traditionel træ-spær eller fladskærm loft design. Hvis din japansk restaurant serverer fusion sushi med en DJ spinning i baggrunden, vælge en mere industrielle eller moderne look.

Fladskærm

En fladskærm loft er den mest basale form af loftet. Den består af de paneler, der er, mest sandsynligt, inkluderet hos pladsen du lease. Disse paneler kan fjernes nemt ved Værestederne, når de skal have adgang til rør eller elektriske ledninger bag det. Fordele omfatter omkostningerne - i nogle tilfælde, du behøver ikke at gøre noget, da dette er standard loft mønsteret; i andre tilfælde kan du vælge at opfriske udseendet ved at installere forsænket belysning. Ulemper omfatter en eventuel opfattelse at dette design er almindeligt, fælles eller uinspirerende.

Synlige rør

Almindelige i moderne design, højt til loftet med udsatte metalrør er mest almindeligt forekommende i bygninger lavet af beton, som indeholder en industriel føler. Hvis du vælger at leje plads til din bar eller restaurant i en industriel-design bygning, holder det udsatte metalrør loft rum er ikke kun omkostningseffektiv, men også tilføjer til industriel føler. Dette er ikke et optimalt valg til restauranter, prøv at føle gammeldags (såsom traditionelle franske eller italienske restauranter), men kunne være en stor mulighed for en sen nat bar eller en cutting-edge fusionsrestaurant.

En lille advarsel: de udsatte rør, der løber overhead arbejder vask og spildevand rør, så inspicere dem regelmæssigt for at forhindre utæt.

Udsat træ spær

Omkostningseffektiv loft løsning til old world stil spisesteder--såsom fransk, italiensk eller endda traditionelle Southern comfort foods--er at leje en plads i en gamle bomuldsspinderi, kabine eller renoverede pakhus, der omfatter høje lofter med fritliggende træ spær. Igen, dette loft design er inkluderet i den plads, du lejer, gøre den omkostningseffektiv og lav vedligeholdelse. Udsat træ spær oprette en jordnær, friluftsmenneske og traditionelle fornemmelse for din bar-restaurant. Dette er et fælles kig for Sportsbarer og restauranter med comfort-food temaer.

Lamper

Før du begå på bekostning af renoveres et loft, overveje freshing op din bar eller restaurant's loft ved hængning interessant lamper, som er billigere og lejlighedsvis mere iøjnefaldende end et loft remodel. Baren på tagterrassen på Gramercy Park Hotel i New York er berømt for sin stadigt skiftende lys-armaturet display på sit loft, som på et tidspunkt bød på mere end 10.000 hængende pærer (kun 100 som blev tændt). Hænge nye armaturer fra loftet--uanset om du vælger en række lysekroner, smedejern inventar eller slanke hængende kogler--tilføjer et nyt element i design til din loft rum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com