Log hjem fakta

May 31

Log hjem fakta

Log boliger er steget meget i popularitet siden 1990s som mange mennesker bruger disse rustikke udseende strukturer som deres primære boliger. Ifølge den nationale sammenslutning af Home Builders (NAHB), har de Forenede Stater omkring 500.000 bjælkehuse med 26.000 bygget årligt. Bjælkehuse omfatter omkring 7 procent af brugerdefinerede boligmarkedet.

Brugerdefineret eller pre-cut

Bygherrer kan konstruere håndlavede bjælkehuse på brug pre-cut træ leveret til webstedet. Brugerdefineret håndlavet logger konto for kun en lille del af alle log hjem byggeri. Log hjem kits bruge sleben træ har længe været tilgængelig og er populær hos gør-det-selv.

Bjælkehuse muligvis håndlavede på webstedet eller pre-cut i en fabrik til levering til webstedet. Pre-cut log hjem kits har været produceret siden 1923. Nogle log hjem producenter kan også tilpasse deres designs. Log hjem producenter, der er medlemmer af NAHB'S Log Homes Rådet deltager i en certificeret log klassificering program og er enige om at konstruere via en strenge etiske standarder.

Energieffektivitet

Adskillige faktorer påvirker energieffektivitet i bjælkehuse. Disse omfatter r-værdi på det træ, der anvendes til fremstilling, hvor stramt udvendige logger passer sammen og hjems placering. I milde, solrige klimaer, logs absorbere varmen i løbet af dagen og frigive gradvist det om natten.

R-værdier af de fleste logs vægge faktisk falder under bygning standardkoder i mange områder. For eksempel, ville en standard træ stud væg med isolering, beklædningen og gipsplader har en r-værdi på mindst 14. Mange log træ vægge har en r-værdi på ca 8. Således skal producenter sørge for, at logfilerne passer sammen så stramt som muligt at øge varmekapacitet og reducere udsivningen.

Air lækage

De fleste bjælkehuse er udsat for lækager, efter et par år fordi logs kan indeholde op til 20 procent vand når hjemmet er først bygget. For at minimere dette problem, sæson mange producenter træ for seks måneder at tørre det. Nogle krympning uundgåeligt opstår, fører til huller i væggene. Regelmæssig inspektion er således nødvendigt at holde struktur som air stramme som muligt. Plast pakninger og caulk bruges ofte til at forsegle hullerne.

Vandoptagelse

Træer absorberer let vand, mens voksende og træ fortsætter med at gøre det, selv efter det er blevet tørret. På grund af denne karakteristiske er log boliger modtagelige for træ rådner og insekt angreb. Logfiler er normalt vandtæt for at forsinke rådner og vridning, og behandlet med insekticider til at afskrække skadedyr. Passende tagrender og nedløbsrør, samt en generøs afvandingsomraade rundt i hjemmet, anbefales også at undgå vandproblemer.

Insekter

De mest almindelige skadedyr er tømrer bier og termitter. Mange producenter anbefaler årlige eftersyn og behandling til at styre insekter og holde strukturen lyd.

Populære steder

De mest populære lande for log hjem byggeri i 2003 var Pennsylvania, Texas, Ohio, New York, North Carolina, Michigan, Colorado, Wisconsin, West Virginia og Tennessee, som bemærket af NAHB.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com