Log hjem lofter

July 6

Log hjem lofter

Træffes beslutning om en type log hjem loft kan gøre eller bryde udseendet af din nye log hjem. Mange log hjem ejere søger en grand åben look, der har den varme følelse af naturlige skove med en massiv fed træ struktur. Der er flere metoder til loft konstruktion, herunder tunge og not pyntede, stråle og dæk og hvælvede log Åse. Tunge og not lofter kan være fremstillet af fyrretræ, cypress, aspen, cedar, Gran og mange andre arter af træ. Regelmæssig byggematerialer såsom drywall kan også bruges.

Tunge og not Decling

Den mest almindelige type af lofter i log boliger er i dag en hvælvet design ved hjælp af 1 x 6 tommer tunge og not pine pyntede. Dette er installeret ved hjælp af mange forskellige indramning metoder såsom dimensionelle tømmer over stråle eller standard truss indramning. Finish er normalt forseglet med en klar gloss eller satin finish. Ledningsføring overvejelser skal gøres til belysning. For eksempel ledninger stierne til hængende lys skal gå gennem bjælker og have elektriske bokse monteret inde i bunden af bom, som kan være svært. Kan lys med messing eller børstet nikkel trim ringe installeres nemt i denne type af loft og yde effektiv belysning.

Stråle og dæk

Tagkonstruktionen stråle og dæk er bygget med en vigtigste center stråle ved hjælp af lim lam eller ru savet bjælker. Dimensional tømmer eller truss strøer er installeret over bjælken eller tømmer er knyttet fra stråle til væggene. Glasfiber flagermus eller blæst i isolering er installeret i disse rum og en plastik dampspærre er installeret. Pine pyntede er lagt vandret på tværs af strukturen og ophører på strålen på hver side, overlader det udsat. Overfladen er normalt færdig med at bruge et klart sealer eller lak. Hængende fans og kan lys er populære belysning metoder for denne type af loftet.

Hvælvede Log Åse

Log Åse er meget stor diameter logs bruges til der strækker sig fra side til side af et hus. I denne metode understøtter flere log Åse vigtigste struktur og belastning af taget. Logfiler er normalt lagt i en vandret position og tagkonstruktionen bygget oven på dem. Isolering og damp barrierer er installeret ligesom metoden beam kun den pyntede lægges lodret mellem Åse. For at installere taget på denne måde, 1 x 2 tommer forskalling strimler er installeret lodret på tværs af tagkonstruktionen, og pyntede er naglet til denne ramme. Forskalling strimler er dimensionelle indramning materiale fremstillet af Douglas Gran og er normalt 8 fod i længden. Igen, hængende lys fans og kan belysningen er normalt findes i denne type af tag.

Hovedetagen lofter

Regelmæssig højde til loftet som soveværelser og bade under loft områder er bygget ved hjælp af log Åse fra side til side. Tunge og not 2 x 6 tommer pyntede bruges over Åse, som giver den ekstra styrke skulle støtte gulvet til den anden historie. En overlayment af OSB--almindeligvis benævnt wafer bestyrelsen--er normalt installeret oven på denne pyntede, og gulve overflader er derefter installeret over det.

Gipsvæg

Normale gips kan installeres i stedet for pyntede og kan være glat eller ru. En tung murske tekstur er almindeligt forekommende, når du bruger denne metode med bjælkehuse. Drywall kan anvendes i stedet for 1 x 6 tommer pyntede og kan også bruges med en regelmæssig truss byggesystem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com