Log hjem spørgsmål

October 2

En log hjem er en naturlig struktur med en rustik design. Det er lavet af ægte træ logs, der er enten hånd-tilhuggede eller præ fremstillet og skære til bestemt længde og stil på en fabrik. Uanset hvilken type hjem du vælger, enten et kit hjem eller en hånd-bygget hjem, er der problemer--fra konstruktionsfejl til ledninger komplikationer. Vær opmærksom på disse, før du køber en ny eller brugt log hjem.

Afregning

Da en log hjem er lavet af logfiler, er der mange problemer med afvikling og revner. Hver logfil er en kontinuerlig struktur og meget tung. Denne vægt forårsager vægge til kontrakten over tid, og det lægger endda pres på fundamentet. Når instituttet eller en væg afskalninger, er der risiko for en log brud eller revner. Dette, fører jo til varmetab og udkast i hjemmet. Spørgsmålene er reduceret med produktion mere præcise tømmer og mere omhu i valg af korrekt størrelse log i håndlavet hjem.

Fundamenter

Grundlaget for log hjem er en anden sag. Nogle log boliger er bygget på grus fundament. På grund af deres barske landskab, enten en foundation selskabet var ikke i stand til at komme til stedet for at hælde en plade eller traditionel foundation, eller ejeren har valgt at give afkald på denne detalje som en del af hjemmets rustikke tema. Dette ikke kun fører til yderligere afvikling af hjemmet, det forårsager stabilitetsproblemer. Mudderskred, regn og vejr svækker og ødelægger jorden rundt i hjemmet, og hvis grus foundation ikke blev korrekt designet, hjemmet kan opretholde vandskade.

Ledninger spørgsmål

Andet spørgsmålet er ledninger. Med en log hjem bør skal bores huller til ledninger, som hjemmet er bygget, da væggene er helt fast. Tilføje nye afsætningsområder til kabinen er derfor mere kompliceret. Det kræver boring gennem solid logfiler til at installere en wire conduit. En anden mulighed er at bruge en udvendig ledning til at installere nye ledninger. Du kontrollere ledninger er installeret korrekt og opfylder lokale bygningsreglementer, før du køber en log hjem, og overveje hvordan du vil wire din egen nye log hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com