Log Splitter reservedelsliste

December 23

Log Splitter reservedelsliste

Brændekløvere er drevet af en benzin-, diesel- eller elmotor og bruge et hydraulisk system til at skubbe logs mod en stationær klinge, opdele dem i mindre størrelser egnet til brug som brændstof i træ fyret apparater. Brændekløvere er nyttige værktøjer til boliger, der bruger træ til opvarmning og madlavning, som de sparer tid og kræfter til at skulle hugge logfilerne i hånden.

Motoren

En fire-takts benzinmotor er den mest populære form for brændekløvere på grund af dets pålidelighed og forholdsvis støjsvag drift sammenlignet med værktøjer, understøttet af to-takts motorer. Elektriske motorer tilbyder fordel af inde i brug, men er mindre hårdføre når opdeling logs udenfor regnfulde dage. Motorens størrelse afhænger af, hvor meget pres er nødvendigt at opdele logs. Et hjem splitter kan være normeret til 10-12 pounds af pres med en to-bremse hest effekt (BHP) motor, mens en professionel model vil have en rating af 25 pounds eller mere med en større motor, der udvikler syv BHP.

Det hydrauliske System

En log splitter hydrauliske system består af tre dele, hydraulisk pumpe, ram og ventil. Pumpen udvikler det pres der kræves for at opdele logfiler ved at komprimere olie fra en tank. Pumpen er styret af en ventil, der drives af en switch. At trykke på kontakten gør det muligt for hydrauliske ram til at skubbe logger på den faste blade og opdele dem i mindre logs.

Brændstoftanken

Brændstof tank for benzin eller diesel drevne log splitters hold mellem en kvart og fem liter brændstof, afhængigt af modeller. Motoren skal slås fra og til afkøling inden fyldning; benzin dampe sprøjt på en varm motor kan antændes og forårsage skade. At ryge, mens opererer eller påfyldning er tank af en log splitter farlige fordi harpiks fra split logs er brandfarligt.

Bladet

Vinger til brændekløvere er lavet af hårdt stål legering og er trekant formet til et punkt, svarende til hovedet af en maul. Som op til 25 pounds af pres er udøvet i tvinger træ ned på vingerne, overholde alle sikkerhedsforanstaltninger under driften af brændekløvere. Dette omfatter at holde kæledyr og tilskuere en sikker afstand fra maskiner til at undgå skader ved tøj bliver viklet ind i splitteren. Bære sikkerhedsbriller til at beskytte øjne mod flyvende chips af træ.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com