Lommen Fold servietten stilarter

May 21

Lommen Fold servietten stilarter

Tabel servietter er ofte foldet for at tilføje elegance til et spisestue setup. Folderne kan variere mellem en grundlæggende fold til enkle lejligheder til komplekse folder for fancy aftener. Blandt typerne af serviet er folderne lomme folder. Lommen fold servietter er foldet så at sølvtøjet er pænt skjules i en fold.

Buffet Fold

Buffet klappen er en enkel og elegant lommen fold for servietter, der passer til næsten enhver lejlighed. Folden er enkle, så det kan tilføje et strejf af elegance til formelle begivenheder mens stadig montering på et hjem middag. Læg servietten og fold det i halvdelen fra bunden til toppen. Tage det øverste lag og fold det baglæns, så kanten opfylder de tidligere fold. Vend servietten og derefter lave en fold fra sidens venstre kant, der er en fjerdedel længde af servietten. Gentag to gange mere for at få en lomme fold, der er en fjerdedel af størrelsen. Glide sølvtøjet i den foldede del.

Fancy Fold

Fancy lommen fold er en delikat udseende fold ideel til bryllupper, fundraisers eller lignende formelle arrangementer. Lommen fold ser fancy, men det er bedragerisk enkle at folde. Læg servietten flade, fold det i halvdelen fra top til bund og derefter fold det på midten på langs, fra venstre mod højre. Justere servietten så løs siderne er i højre øverste hjørne, og den største fold er langs bunden. Adskille det øverste lag i højre hjørne og rul det diagonalt ned, indtil den diagonale roll når center hjørner. Fold det næste lag under roll så omkring en tomme stikker ud. Gentag med det tredje lag. Bemærk at den anden og tredje lag er foldet og gemt snarere end rullet. Fold en fjerdedel af den venstre side under og derefter gentage på højre side ved at folde det tilbage og under. Dette efterlader midten omkring en fjerdedel af størrelsen. Guffe sølvtøj i lommen dannet i front med det rullede første lag.

Diamond lommen Fold

Diamond lommen fold, som også kaldes en diamant kuvert fold, er en elegant og enkel lomme fold, der er egnet til de fleste lejligheder, herunder smarte og afslappede middage. Servietten lægges fladt, så toppen er foldet i halvdelen til at mødes i bunden. Til venstre er derefter foldet til højre for at kvartal servietten. Justere servietten så åbne siderne op og danner en diamant i stedet for en firkant. Tage det øverste lag og fold det tilbage indtil hjørnerne mødes. Fold det andet lag langs den samme fold, men lidt mindre langt, så det gør en lagdelt udseende. Fold tredje som det andet, at et tredje lag. Drej serviet til anden siden, så lag vender nedad. Fold én side til en tredjedel af servietten. Gentag på anden siden. Drej servietten tilbage over og putte sølvtøjet i servietten.

Brug af lommen Fold servietter

Lommen fold servietter bruges til at forbedre udseendet af en middagsbordet og holde genstande som sølvtøj. Ud over sølvtøj, kan lomme bleer holde spisepinde, blomster eller lignende småting til dekorative eller praktiske formål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com