Longaberger keramik ideer

August 26

Longaberger keramik ideer

Hvis du har indsamlet nogle Longaberger keramik stykker, så er du allerede fortrolig med deres skønhed og håndværk. Med deres pulserende farver, skulpturelle figurer og rig glasurer, er det en skam at holde din Longaberger keramik gemt væk i skabet. Men der er ingen grund til at vente, indtil en ferie lejlighed eller familiemiddag natten til at bruge din Longaberger keramik. Du kan dygtigt og inkorporere let nogle stykker i din daglige udsmykning ordningen og vise dem på daglig basis.

Som et fartøj for afskårne blomster

Hvis du ejer en større, højere Longaberger keramik stykke, som en pitcher, kan du bruge det som et fartøj for afskårne blomster. Intet siger gård frisk som en stor flok blandet blomster breder ud af en vand kande. Du kan bruge en mere overfladisk stykke, som en kontur skål med blomstermotiver skum til at skabe en mere formel blomst arrangement.

Vægkunst

Plader, lavvandede skåle og servering bakker kan hænges på væggen som uventede kunstværker. Uanset om du grupperer dem monochromatically eller i en overflod af blandede farver, holde disse stykker let deres egen som sande kunstværker. En samling af hvide stykker i en snedig arrangement kan se fantastisk på en dristigt farvede væg. Ligeledes, en gruppe af farvestrålende plader i et sortiment af farver vil bringe liv til en grundlæggende hvid væg. Betjener stykker ser især iøjnefaldende, når de er hængt op i grupper, og fungerer godt over en buffet, hovedgærde, hall tabel eller endda en sofa.

Sofabord Decor

Der er ingen grund til at vente på thanksgivings mosede kartofler til at bruge din Longaberger vegetabilske serveringsskål. Fyld en af disse dejlige skåle med frugt, nødder, slik, muslingeskaller, glas Julepynt, kogler eller fossiler og sætte det på din sofabordet for en instant accent i din stue. Tilføje en smuk bordløber og stak op et par klassiske bøger, og du lige har oprettet en komplet sofabord vignet.

Ideer til mindre stykker

Du kan sætte endnu mindre Longaberger keramik stykker til daglig brug. Prøv at bruge en kaffekop i badeværelset som en Tandbørsteholder med en underkop som en matchende sæbeskål. En lille suppe eller korn skål kan placeres på tabellen front hall som en opfang for nøgler og loose change. Aflange gryderet retter er perfekt dimensioneret til at holde mail, regninger og købmand lister, og er en attraktiv måde at lagre disse varer på køkkenbordet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com