Loppe frastødende planter

June 19

Loppe frastødende planter

Når lopper gøre et hjem på dit kæledyr vil de formere sig i tæpper, møbler og selv i seng. Loppe bider er kløende og gøre den varme sæson elendigt for mennesker og kæledyr. Men et par diverse planter rundt om din ejendom vil hjælp opbevare loppe befolkning. Loppe frastødende planter vil ikke udrydde lopper, men de vil bidrage til at gøre dem lettere at styre.

Salvie

Salvie er en urt med aromatiske, sølvfarvede blade. I alle, men de koldeste og varmeste klimaer returnerer salvie større og fyldigere hvert forår at nå en højde på mindre end 3 fødder. Det tolererer varmt, tørt vejr og kræver lidt vedligeholdelse. Venstre for at vokse sin egen, udvikler salvie planter sig til tykke, woody buske, ifølge Gartners netværk, med store lilla blomsterstilke om foråret. Sage ikke kun frastøde lopper, men mange andre insekter. Blomstrer tiltrækker sommerfugle og honningbier. Salvie er hårdfør i zoner 4 til 8.

Mynte (Mentha)

Der findes mange typer af ægte mynte eller mentha. De fleste er hårdføre, spredes hurtigt og nå en terminal højde på mindre end 1 fod. Duften af mynte er sød eller pebret, afhængigt af sorten, og nogle producere blomstrer. Anlæg omkring en hund hus, som anført ved Michigan State University udvidelse, Oakland. Brug mint som en grænse plante i klynger eller scatter frø i hele græsplænen og klippe det sammen med græs til et større område af loppe beskyttelse. Nogle Mentha hårdføre zoner omfatte pebermynte i zoner 4 til 9, spearmint i zoner 3 gennem 7, vand-mynte i zoner 5 gennem 11 og ananas mynte i zoner 5-10.

Rue

Rue er en tynd stænglede, busket plante med lyse gule blomster i sommer. Det er effektivt til at afskrække lopper og andre insekter, rapporterer Harris County, Texas Master gartner Association, og det vokser i dårlige jordbundsforhold. Rue ser bedst i haven med andre, mere attraktive planter tæt ved. Dens udseende er mere ukrudt-lignende, så det ikke er en attraktiv plante at stå alene. Rue er hårdfør i zoner 4 til 9.

Pennyroyal

Pennyroyal, også kendt som Bakkestjerne, er en effektiv loppe og krydse frastødende, men det bør aldrig være plantet i et område, hvor børn kan ved et uheld indtage de giftige blade. Pennyroyal kræver et års vækst, før det er effektiv, hedder Holly McWhorter af den daglige hvalp. Modne planter producerer en behagelig duft. Pennyroyal er hårdfør i zonerne 7 til 9.

Lavendel

Lavendel er en attraktiv, sød duftende plante at returnerer tykkere og fyldigere år efter år. Kæledyr er naturligt tiltrukket af det og kan ofte findes rullende i de lilla blooms. Nogle sorter vil ikke blomstrer det første år, efter Carrie B. Wilkey af Madison Urt samfund, men bladene også bære duft og loppe vandafvisende egenskaber. Engelsk lavendel, en af de mest almindelige sorter, er hårdfør i zone 5 til 9.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com