Loppe & kryds forebyggelse på ydersiden planter

March 26

Loppe og flåter kan påvirke udenfor planter og forårsage et angreb, der kan bæres ind i dit hjem. Lopper og flåter kan være dræbt med hjemmelavet retsmidler, samt forhindret i opdræt omkring eller på din udendørs planter. Ved hjælp af hjem retsmidler som kryds og loppe repellanter er mindre skadelige for miljøet og venligere til dit budget.

Insekticid middel

En hjemmelavet insektmiddel kan bruges til at sprøjte uden for planter. Insekticid sprays vil dræbe lopper og flåter. Mix 1 tbsp. flydende skålen vaske med 4 kopper vand i en sprayflaske. Ryst flasken godt, og spray bunden og toppen af planten blade.

Placer en frisk fed hvidløg i en blender med to kopper vand. Blend indtil blandingen er glat. Hæld blandingen i en beholder med låg og gør det muligt at stejle for 24 timer. Strain hvidløg gennem ostelærred, og bruger flydende i en sprayflaske. Fortyndes med 12 kopper vand, og tilsættes to dråber opvaskemiddel rengøringsmiddel.

Hvidløg insekticid middel vil fungere godt for at dræbe insekter såsom lopper og flåter straks.

Borax

Borax er tilgængelige i supermarkedet husstand rengøring midtergangen. Borax er en naturlig, organisk, biologisk nedbrydeligt og miljøvenligt produkt, der er sikre at bruge udendørs.

Sprede Borax omkring gården og i nærheden af udendørs planter. Anvend Borax omkring døråbninger at forhindre lopper fra hjemmet. Gælde ikke Borax direkte til planter. Insekter såsom lopper og flåter vil spise Borax, dehydrerer og dør.

Cedar chips

Cedar chips er en stor afvisende for lopper og flåter, fordi insekter ikke kan lide lugten. Købe en pose cedar chips fra din lokale hjem og haven center. Dække jorden omkring hver plante med cedar chips.

Drys cedar chips omkring dit hegn til at holde flåter og lopper i at komme ind i din værftet. Dette fungerer særligt godt, hvis din nabo har hunde og har en mulighed for loppe eller kryds skadedyrsangreb.

Sted cedar chips på græsset før slåning for at gøre dem til et fint pulver. Dette vil afvise enhver lopper i græsset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com